Celeb

Debreczeni Zita már az esküvőt tervezi Giannival

kbv

Létrehozva: 2015.04.18.

Mint két szerelmes kamasz, úgy simul egymáshoz Gianni és Debre­czeni Zita. Le sem tagadhatnák, hogy végre megtalálták az igazit.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni is megjárta már a maga útját, már ami a párválasztást illeti. Mindkettejük életét számos kaland, kudarc és nagy szerelemnek tűnő társ kísérte, ám úgy tűnik, az igazi boldogság valójában csak most talált rájuk. Aki rájuk néz, egyből látja, hogy teljes köztük az összhang, amikor csak elmennek egymás mellett, megérintik a másikat, folyton nevetnek, viccelődnek. Zita kislányos zavarral, hatalmas mosollyal az arcán mesél szerelméről, és bár csak fél éve vannak együtt, már a házasságról beszélnek.

– Ismerjük egymást ezer éve, így utólag nagyon érdekes, hogy korábban még közös interjút is adtunk. Rengeteg rendezvényen találkoztunk, ilyenkor mindig viccelődtünk, csipkelődtünk, de mindkettőnkben volt egy kis félsz a másiktól – mondta a fotós-modell, aki egy meglepetéspartival köszöntötte születésnapján az olasz séfet a Trafiq nevű fővárosi szórakozóhelyen.

És, hogy mitől volt ez a félsz Zitában?

– Egészen másnak képzeltem. Úgy gondoltam, egy tipikus macsó férfi, aki falja a nőket. Aztán volt egy üzenetváltásunk és egy hosszú telefonbeszélgetésünk, ezzel kezdődött minden. Nagyon hasonló emberek vagyunk, Gianni mindig mosolyog, tele van életkedvvel – folytatta Zita, aki hamarosan összeköltözik szerelmével. A szülőknek is bemutatták már egymást.

– Nagyon jó irányba halad a kapcsolatunk. Ő 44 éves, én 34, ebben a korban már nemigen szoktak csak úgy járni az embe­rek, hogy megnézzék, mi tör­ténik majd, kipróbálják, milyen együtt – mondta a modell, aki kijelentette, nagyon is házasságpárti.

– Én inkább a cselekedetben hiszek, de a sza­vaknak is erejük van. Romantikus alkat vagyok. A „szeretlek” szót sem mondom ki felelőtlenül. A mindennapokban a tetteimmel éreztetem, hogy szeretem – nevetett Zita, aki egyébként egy walkie talkie-t vett párjának a születésnapjára, ugyanis sosem találja, és hajlamos arra, hogy ne vegye fel a telefonját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek