Celeb

Egzotikus szigeten rejtőznek Palikék

F. Zs.

2015. február 21. szombat 04:00

Évek óta találgatják, hogy hol lakik külföldön a Palik-Marsi házaspár. Ausztráliáról beszéltek, de a Bors megtudta, Spanyolországban élnek.

Egy gyönyörű szigeten, a földi paradicsomban találták meg az otthonukat Marsiék, akik másfél évvel ezelőtt tüntek el Magyarországról, ahol azóta is csak egy párszor jártak, látogatóban. A Bors információi szerint a házaspár – a régi pletykákkal ellentétben – nem Ausztráliában, és nem is Argentínában él, hanem mindössze kétezer kilomterre a szülőföldtől, a legszebb spanyolországi szigeten, Palma de Mallorcán.

A meseszép sziklapartjairól és az évszázados olajfákról híres szigeten egymást érik az éttermek, melyek lélegzet­elállítóan szép kolostorok lábánál üzemelnek. A turistaparadicsomban csak az igazán tehetős emberek engedhetik meg maguknak, hogy házat vegyenek. Az ok is egyszerű: itt szinte az összes ingatlan örökpanorámás, és a Földközi-tenger égszinkék víztükrére néz.

A Bors munkatársai azért kezdtek ismét nyomozásba, mert Marsi Anikó másfél év után újra életjelet adott magáról.

Az egykori műsorvezetőnő február elején töltötte be a negyvenedik életévét, és talán ez az alkalom sarkallta arra, hogy felnézzen ismét a Facebook-oldalára, ami jó másfél éve tecchalott állapotban vegetált. A kifejezés nem túlzás, Anikó sem fotókat, sem véleményeket nem oszott meg jó ideje, de nem is írt neki senki már hosszú hónapok óta. Az önként választott száműzetés persze megkívánja a totális információ-embargót, ezért nem, hogy az újságírók, de a siófoki szomszédok sem tudják, hogy pontosan hova és miért tűnt el a két gyerekkel együtt. Pletykák és találgatások persze voltak, vannak. A híres páros 2011-ben vonult vissza a nyilvánosságtól. De az azt követő két évben siófoki házuk kertjében többször lefotózták őket az újságírók. Ám másfél éve a siófoki villa is üres.

Marsi Anikó képfrissítése kapcsán megint megkereste a Bors a házaspár több ismerősét, volt kollégáját és barátját, ez utóbbiaktól tudtuk meg a jelenlegi lakhelyüket. A hírek először arról szóltak, hogy azért utaztak külföldre, mert az egyik kisfiuk kruppos, és a gyermek sokkal jobban érzi magát Ausztrália azon részén, ahol jó minőségű a sós-tengeri levegő, aztán arról is pusmogtak, hogy Palik Lászlónak valami üzleti ügy miatt kellett elköltöznie, de ezzel kapcsolatban sem kaptunk soha megbízható információt. Tavaly előkerült a házaspár egyik „üzletfele”, aki szerint Palikék Argentínában élik mindennapjaikat, most viszont biztosnak látszik, hogy bár kereket oldottak, nem is mentek olyan messzire.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, hogy összejött az unokája és az Exatlon bombázója

ripost.hu

Pucér tökély, teljesen meztelenül terül el előtted a legszexibb szörfös bombázó

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor közösségi oldalán köszönt el a bajnoktól

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

43 évesen meghalt a magyar színész