Celeb

Pikáns: meztelen kép került elő a spanyol királynéról - fotóval

M. G.

Létrehozva: 2014.06.26.

Nem kellett sokáig várni a spanyol bulvár reakciójára VI. Fülöp spanyol király és felesége, Letizia Ortiz beiktatása után. A ma is szép asszonyról pikáns festmény került elő – meztelen valóságban!

Az még nem derült ki, hogy a képnek hogyan jutottak nyomára a hispán bulvárújságírók, de az igen, hogy jó pár éve festették. Abban az időben a szépséges fenség még tévés újságíróként érkezett a kubai Guadalajarába Waldo Saavedra ottani zenész-festőről portréműsort készíteni. És megtörtént, ami ilyenkor gyakran történni szokott. A készülő műsor híres-neves alanya beleszeretett Letiziába.

– Egy kicsit zsenánt volt a dolog, hisz Leti zenakarom, a Fernando egyik tagjának, nem mellesleg jó barátomnak volt a barátnője, de az érzelmeknek, mint tudjuk, nehéz parancsolni. Engem elvarázsolt – árulta el Waldo.

Elmondása szerint a részéről a szerelem őszinte és mély volt, a festményt pedig a lány szépsége ihlette, s mindig büszke lesz a művére. Akkoriban igaz, a kép nem talált nagy visszhangra, de azóta az élet nagyot változott: Letiziából királyné lett, a festményből pedig igazi érték. Ez annál is nagyobb elismerése a műnek, mert mint kiderült, anno a Fernando zenekar Nedves álmok címmel új lemezének kiadásához készült, és a borítóját díszítette Letizia pőre képe.

Apró szépséghiba, hogy Letizia királynéként szembesülve a művel határozottan állítja, hogy soha életében senkinek nem pózolt meztelenül. Valamire azonban emlékezhet a „fiatalság, bolondság” régi szép napjaiból, mert elmondta, hogy a valószínűleg fényképek alapján készült alkotás a festő fantáziájának szüleménye, mert emlékei szerint Waldo épp Kubában járta idején emléksorozatot kívánt festeni képzőművészeti eszményképeinek, Goyának és Picassónak ajánlva azokat.

Amúgy a kép – Letizia szerencséjére – nem botránkoztatta meg sem a spanyol királyi udvart, sem férjét, az ifjúkorában egyébként nagy nőcsábász hírében álló VI. Fülöpöt. Legfeljebb az volt a gond a megjelenésével, hogy azt a szerkesztők éppen azokra a napokra időzítették, amikor az új király bejelentette, hogy feleségével Ferenc pápához utazik királyi vizitre.

Változik a világ

Hogy mekkorát változott az uralkodók megítélése, azt az is jelzi, hogy Letizia aktképéből a szenzáción kívül senki sem próbált botrányt csinálni. Nem mindig volt ez így.

Anno, 1956 után például óriási skandalum lett abból, hogy kiderült, III. Rainer monacói herceg feleségéről, a szépséges szende Grace Kellyről színésznő korában meztelen képek is készültek.

Még a közelmúltban is sok francia hátán felállt a szőr Sarkozy párjának, Carla Bruninak a pikáns fotói miatt, hogy aztán a Diana hercegnőről és Kate Middletonról készült lesifotók visszhangjáról ne is beszéljünk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek