Celeb

Megdicsérték Pataky Attilát a földönkívüliek

Létrehozva: 2014.03.05.

Pataky Attilával megint felvették a kapcsolatot az űrlények. Az énekes először megijedt az idegentől, de az rámosolygott, és megsimogatta belülről.

Pataky Attila pár héttel ezelőtt ismét találkozott egy földönkívülivel. A Fiastyúk csillaghalmazból érkezett ufonauta különleges gesztussal adta az énekes tudtára, hogy nagyra értékeli eddigi zenei tevékenységét.

A hátborzongató történetet Joshi Bharatnak mesélte el először a FEM3-on, a Másképpen mai adásának felvételén. – A helyszínt nem szeretném pontosan meghatározni, mert nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni – kezdte beszámolóját Pataky.

– Egy jó hónappal ezelőtt találkozhattam egy Plejádok-belivel. Megkaptam ezt a kegyelmet, örültem neki, de az életem ettől még megy tovább. Amennyit elmondhatok erről, az annyi, hogy valaki által találkozhattunk. Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű” mosolyt kaptam.

– Ezután elmondhatatlan érzést éltem át, ahogy végigsimogatta a testem belülről. Kaptam egy teljes belső simogatást, és hozzá egy mosolyt – taglalta a különleges élményt az Edda frontembere, akit nem véletlenül találtak meg az ufonauták. – Az a bizonyos ismerősünk elmondta, hogy ezek az idegenek nagyon szeretik a hangot, a rezgést, és ők értéke-lik az eddigi munkásságomat. Ahogy megsimogatott, mintha azt mondta volna, jól csinálom, amit csinálok, tegyem a dolgom, és még egy-két dolgot, ami csak nekem szólt – elevenítette fel a harmadik típusú találkozást Pataky.

A nem mindennapi kalandról további részletekre lettünk volna kíváncsiak, de az énekes külföldön tartózkodik, ezért nem kívánta részletezni a történteket.

Megmentenek minket

A Magyar Ufószövetség elnökétől megtudtuk: az Edda frontemberével barátkozó idegen a bolygónk megmentése miatt jött közénk. – A Plejádok-beliek a Fiastyúk csillagképből érkeznek hozzánk. Harminc évvel vezetnek előttünk a fejlődés útján, csak teljesen más energetikai úton indultak el, nem szénhidrogén alapon, hanem mágnesesség terén, ezért képesek ilyen nagy távolságokat áthidalni. Hasonló civilizációjúak, mint mi, az emberhez nagyon hasonló formáció. Jó szándékúak, többek közt a Föld megmentése és az atomfegyverek leszerelése a céljuk – magyarázta Kalmár János 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek