Celeb

Bálint Toncsi exe felkarolta Krasznai Tündét

Ferenczi Fruzsina

Létrehozva: 2014.01.14.

Elsírta magát az X-Faktor egyik próbáján Krasznai Tünde, az Első Emelet menedzsere utána szaladt, hogy megvigasztalja. Így kezdődött Tereh István és a tehetség kapcsolata, amelyből mindketten profitálhatnak.

Az Első Emelet és az X-Faktor három döntőse közösen énekelt a tehetségkutatóban. Tereh István szeme ekkor akadt meg Krasznai Tündén. A tapasztalt menedzser eltökélte, hogy segít befutni a hányatott sorsú lánynak.

– Tündével az x-faktoros kamerabeálláson barátkoztunk össze. Az egyik leállásnál azt vettem észre, hogy hátrafordul, és sírva kirohan, ekkor utána mentem, és megkérdeztem, mi a baj, mi történt? Sikerült megbeszélnünk a dolgot, majd nyugodtan visszament, és végigénekelte a produkciót. Ez a kémia, közös hullámhossz, ami akkor kialakult, azóta is megvan köztünk – mesélt megismerkedésükről István, aki azonnal meglátta Tündében a leendő sztárt.

– Tetszett, hogy kilóg a sorból, hogy mélyérzésű, végtelenül őszinte, inspiráló személyiség. Én már az Első Emeletben menedzseri tevékenységet is folytattam, és mivel a zenekar élete december végén lezárult, a kreativitásomat mostantól Tünde segítésére tudom fordítani. A menedzsert az élteti, ha van feladat, ami most az, hogy fel kell építeni Krasznai Tündét. Ez egy nagyon szerencsés találkozás, ami annak is betudható, hogy Geszti Petivel évek óta jó barátok vagyunk, ő is közös nevező köztünk.

Pártfogoltja is sokat vár a közös munkától.

– Az elmúlt két-három hétben többször találkoztunk és beszélgettünk Istvánnal, aki felkarolt. Most már ő a menedzserem, aki mindenben segít – tudtuk meg az énekesnőtől, akinek más változás is történt az életében, tegnap ugyanis elköltözött új budapesti albérletébe, ahol egyedül lakik. Ezt megelőzően átmenetileg a Fat Phoenixből ismert Gáspár Gergőnél és barátnőjénél húzta meg magát.

– Úgy éreztem, itt az ideje, hogy egyedül lakjam, befelé forduljak, inspirációt merítsek, ami rendkívül fontos számomra a zenéléshez – árulta el Tünde.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek