Celeb

Ezt gondolják a sztárok az egyéjszakás szexről

Bors

Létrehozva: 2013.11.17.

Abban a pillanatban még jó ötletnek tűnik, később azonban sokszor csalódás és önutálat marad az egyéjszakás kalandok után. Ezeket az érzéseket nehéz feldolgozni. Lássuk, mit gondol a futó kalandokról három magyar sztár.

Szunai Linda

– Szerintem az egyéjszakás kaland akkor szívja le nekünk, nőknek a lelkierőnket, ha másra, többre számítunk – árulta el Szunai Linda egykori szépségkirálynő.

– Minden attól függ, hogy épp mire van szükségünk. Nem bűn kipróbálni, csak tudni kell a helyén kezelni a történteket. Igen, engem töltött már fel energiával.

Benkő Dániel

Benkő Dániel lantművész nem titkolja, hogy a szexualitás fontos része az életének. A hatvanhat éves Benkő imádja a nőket, és a mai napig szívesen áldoz a testiség oltárán, de szerinte az egyéjszakás kaland sokszor több lesz, mint azt elsőre gondolnánk.

– Vadász korszakomban nekem is voltak kalandjaim, és mindig elégedettséggel töltött el a hódítás, energiát adott. Az ember nem tudja, hogy abból a kalandból egyetlen éjszaka lesz vagy sem, hisz nekem például mindig többéjszakásra sikeredtek. Az már eleve nem jó, ha egy este akarjuk kikanalazni a nőkből azt, amit ők egy életre tartogatnak.

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi énekesnő, aki mostanság a Szerelem a láthatáron című realityben ország-világ előtt kereste a szerelmet, inkább tartós kapcsolatra, mintsem futó kalandra vágyik.

– Az egyéjszakás kaland már önmagában sem jó ötlet. Lehet, hogy testi kielégülést nyújt, de lelki kielégülést nem. Mi, nők, másra vagyunk berendezkedve. Szeretjük, ha a férfiak gyengédek velünk, ha érezzük, fontosak vagyunk számukra, és ezt egyéjszakás kaland nem tudja számunkra biztosítani. Nem hiszem, hogy az energiát tud adni, ha reggel azon tépelődünk, vajon kit is engedtünk az ágyunkba az éjjel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek