Celeb

8 szempont szerint osztályozza a péniszeket Soma

Ferenczi Fruzsina

2013. június 24. hétfő 08:45

Sománál senki sem tudta volna jobban vezetni A meztelen férfi kiállításra özönlött látogatókat. A Mamagésa, szakértő szemmel szólt hozzá az alkotásokhoz és még egy rögtönzött péniszológia tanfolyamot is tartott.

Hatalmas érdeklődés övezte Soma tárlatvezetését szombaton a Múzeumok Éjszakáján. A meztelen férfi címû kiállítást Soma igazi szakértőként kommentálta a Ludwig Múzeum meghitt kiállítótermében. Százan hallgatták véleményét a pucér férfiakat ábrázoló festmények és fotók előtt. – Egy itteni néni elmesélte, hogy többségében férfiak, illetve idős párok látogatták a tárlatot – oldotta fel a kezdeti feszengőket humorával az énekes, író, életszemléleti tanácsadó.

– Annyira felszabadító ez a kiállítás, hogy én is egy egyszerű Chanel-háziasszonynak érzem magam itt – mosolygott Soma, aki már negyvenes barátnőivel, majd húszéves lányával közösen is látta a képeket. De nagy valószínűséggel nemcsak ezért volt ilyen felkészült a pikáns témában. Ezért amikor elért a pénisznyújtóig, úgy döntött, ideje lerántani a leplet a férfiak legbecsesebb testrészéről.

– Egy nagyon rövid péniszológia tanfolyamot tartanék most. Először is, gondolkozzunk együtt közösen, hangosan és logikusan! Összesen nyolc szempont alapján jellemezhetjük a péniszt – kezdte Soma, aki a látogatókkal együtt valóban rátalált a szempontokra: állag, méret, hajlásszög, íz, szín és szag, mely együtt járnak, teljesítőképesség, sapkás, ( azaz metélt) vagy sapkátlan, illetve formák, mint például a vöröshagyma virága, a sakkbábu, tölcsér vagy minaret, illetve a hal.

– Pontos leírást találhattok A Tiszta szex című könyvemben, amely azt a kritikát kapta, hogy a „péniszológia” fejezet már szakirodalom – mondta Soma, aki a tárlat végén a Borsnak azt is elárulta, komoly kutatómunkája gyümölcseként könyvében több mint 250 szinonimát talált a péniszre.

Egyharmadával növelhető a hímtag

A kiállítás leginteraktívabb eleme kétség kívül a felállított pénisznyújtó volt. Olaszországban kutatók komoly eredménnyel kecsegtetik a férfiakat, állítólag 32 százalékkal meg tudja növeli a pénisz méretét. Bár Soma igyekezett rávenni a fiatalabb férfi látogatókat, hogy próbálják ki a csodaszerkentyűt, ők túlságosan féltették férfiasságukat.

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet

life.hu

Tesztelték, mennyire hatásos a Szputnyik V az omikronnal szemben: ez lett az eredmény

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

life.hu

Anyaszült meztelenül terpeszt a tetovált pornós, aki imádja az alacsony pasikat - Fotó (18+)

mandiner.hu

Itt az eszköz, ami hatásos a covid ellen is – Csókay András idegsebész küzd a hazai elfogadásáért

szon.hu

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

nemzetisport.hu

Videó: a furcsán futó matematikus bíró elvitte a show-t az Afrika-kupán

vg.hu

Februártól kötelező a koronavírus elleni oltás Ausztriában

mandiner.hu

Úgy tűnik, az ellenzéknek nem lesz köztársaságielnök-jelöltje

borsonline.hu

Hiába luxus élet: Több milliós adóssággal hagyta ott a családját G.w.M

ripost.hu

Kulcsár Edináék válása: Csuti édesanyja összeomlott a hírek hallatán

origo.hu

Őrizetbe vették a legismertebb francia LMBTQ-szervezet alapítóját és élettársát szexuális erőszak miatt