Celeb

Telepatikusan beszélnek Patakyval az ufók

Ferenczi Fruzsina

2013. február 14. csütörtök 11:45

A földöntúli tanok egyre több embert érdekelnek hazánkban, és persze a sztárokat sem hagyják hidegen. E heti sorozatunkban negyedikként Pataky Attila spirituális oldalát mutatjuk be.

Az Edda frontemberéről köztudott, hogy hisz a földönkívüliekben, és hogy sokan nem értik meg ezért, a zenészt ez aligha izgatja: neki csak az a fontos, hogy őszinte legyen, és a saját útját járja. – Valószínűleg a születésemmel kezdődött a spirituális érdeklődésem. Édesanyám hitre nevelt, az egész családom vallásos volt – magyarázza a Borsnak az énekes. –Hiszem, hogy örökéletű fénylények vagyunk, és kötődünk az Univerzumhoz.

Attila azt mondja, hogy egész fiatalon már olyasmit tapasztalt, amit csak kevesen élnek át, vagy ha mégis, akkor sem mernek beszélni róla. – Tizenkét éves koromban becsapott mellém egy gömbvillám, majd jó 35 éven keresztül olyan élményeim voltak, amiket negyedik típusú találkozásnak nevezhetünk. A földönkívüliek elvittek egy másik térbe, hihetetlen dolgokat tapasztalhattam meg. Az idők során láttam fénylényeket is, a kis szürkékkel telepatikus úton, fejben kommunikáltam.

Az énekes hozzáteszi, hogy a beszélgetés mindig úgy indult el, hogy fentről indult a kezdeményezés. Attila egyébként hisz benne, hogy a világ a spirituális változás se-gítségével pozitív irányba halad, és sajnálja, hogy vannak olyan emberek, akik hátráltatják a fejlődést. – Óriási, hatalmas ébredést érzek. Az emberiség felocsúdik abból az álomvilágból, amit a rejtett elit borított ránk – mondja a zenész.

– Elnyelik, elszedik a mi anyagi- és életenergiánkat, az elit olyan típusú hatalomnak a birtokosa szeretne lenni, amit soha nem uralhat. Az ok-okozat törvénye azonban ezer százalékban működik, így mindenki megkapja azt, ami neki jár. Az Edda Művek Inog a világ című lemeze egyébként pont erről a küzdelmes időszakról szól.

– A látó barátaim szerint az én feladatom az üzenetek közvetítése, méghozzá a legmagasabb szintű rezgésforma, a hang és a zene által. Nagyon sok dalom született sugallat hatására, éppen ma éjszaka írtam egyet, aminek a címe az Utolsó hazugság. Sajnos olyannyira része az életünknek a hazugság, hogy az elképesztően fájdalmas már.

Attila szerint először belül kell megváltoznia mindenkinek, ő maga pedig tesz is a változásért. – Nem eszem húst, nem iszom alkoholt már másfél éve, és minden reggel meditálok – magyarázza. – Az érzékelőim jobban működnek, és jobban megélem a világ történéseit. Alapvető igazságként vallom, hogy az Univerzum váltópénze a szeretet, nem a dollár.

(Folytatjuk) 

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Meztelenül mutatta meg a világ egyik legszebb fenekét Alena - 18+

ripost.hu

Megunta a titkolózást: Bevallotta, kit szeret Tóth Dávid exe

she.life.hu

Nyílt levél a férfinak, akit nem értékeltem eléggé

szon.hu

A levegőből figyelnek a zsaruk Nyíregyházán! Ennyi ember bukott le! (videó)

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

origo.hu

Zalatnay Sarolta: külföldi szexkalandoktól a meztelen képekig - fotók

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

origo.hu

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó