Celeb

60 évesen is mindene tökéletes az egykori modellnek - fotó

Bors

Létrehozva: 2012.09.22.

David Bowie felesége, a szomáliai születésű, egykori modell nem akarta sokkolni a közízlést, mégis sikerült neki. Úgy esett rá a fény, hogy akarva-akaratlanul, de megmutatta a testét.

David Bowie felesége, az 57 éves Iman gyakorlatilag átlátszó ruhában jelent meg a New York City Ballet idei őszi gáláján- írja a the Sun. A szomáliai születésű, párductestű modell szemtanúk szerint lélegzetelállító látványt nyújtott, holott voltaképpen egyszerű szabásúnak tűnő és feltűnőnek semmiképp sem mondható kreációt viselt a grandiózus eseményen.

- Ahogy megállt a vörös szőnyegen, hogy pózoljon a fotósoknak, mindenki csak rá figyelt! Fényben úszott minden, ezért a szürkésfekete, muszlin estélyi szinte áttetszővé vált. Látni lehetett a mellét és az egész alakját, de annak ellenére, hogy hamarosan hatvanéves lesz, semmi szégyellnivalója nincsen - lelkesedett az egyik vendég.

- Tökéletes a teste, és a titokzatos mosolya is a régi, az arca pedig olyan ránctalan, mint húsz éve volt - áradozott tovább a szemtanú Imanról, aki 1992-ben házasodott össze David Bowie-val és egy lányuk van, a most 12 éves Alexandria.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek