A távirányító miatt irtotta ki családját egy veterán +18

A Texasban élő Tyrone Terell Johnson agyonlőtte élettársát és annak tíz éves kisfiát, mert el akarták venni tőle a tévé távirányítóját.
A Texasban élő Tyrone Terell Johnson agyonlőtte élettársát és annak tíz éves kisfiát, mert el akarták venni tőle a tévé távirányítóját.

A 42 éves tengerészgyalogos veterán azt állítja, hogy önvédelemből gyilkolt, mert családja megtámadta őt, amiért csatornát váltott.

A férfi szörnyű tette után azonnal hívta a 911-et és bevallotta, hogy meggyilkolt két embert, mert azok rárontottak. Mint kiderült a két áldozat nem más volt, mint barátnője, a 34 éves Stephanie Ann Willis és a nő 10 éves kisfia, Ricky Willis.

Good morning my Beautiful Kings and Queens Stephanie Ann Willis delivered her son ten years ago. I can only imagine...

Posted by Lori Carter on Wednesday, October 24, 2018

Johnson bevallotta, hogy a családja kiabálni kezdett vele azért, hogy kapcsolja vissza a tévét az előző csatornára, mert ők nem akarják a meccset nézni. A férfi ekkor ideges lett, és inkább felment a szobájába, de barátnője utána ment és folytatta a verbális bántalmazást, sőt, még lökdösődni is kezdett a vita hevében. A hangzavarra a kisfiú is a szobába szaladt és azzal vádolta a férfit, hogy megütötte édesanyját. Johnson mérgében odébb lökte a gyereket, és magához vette Glock 22 típusú fegyverét. A történet itt kissé zavarossá válik: a férfi szerint közben élettársa kezébe került egy videojáték-konzol, ekkor lőtt többször közelről a nőre. A gyerek kimenekült a szobából, de állítólag visszament, így nevelőapja őt is megölte.

TYRONE JOHNSON: ACCORDING TO FOX13NEWS.COM, TAMPA MAN MURDERED GIRLFRIEND AND HER 10-YEAR-OLD SON DURING ARGUMENT OVER...

Posted by Florida Mugshots.com on Tuesday, October 23, 2018

A gyanúsított azt vallotta, hogy mindez a nappaliban történt, azonban a gyerekszobában is sok vért találtak. A nyomozók elképzeltetőnek tartják, hogy a fiú ott halt meg, noha holtteste valóban anyja mellett hevert.

Johnson 1994-től 1998-ig az amerikai tengerészgyalogságnál szolgált, de nem tudni, hogy szenved-e poszttraumatikus stressz szindrómában a háború után. Kétrendbeli gyilkosságért, és lövöldözésért tartóztatták le. Annak ellenére, hogy még soha nem gyűlt meg a baja a hatóságokkal, a bíró úgy döntött, nem helyezhető óvadék alá, ezért a börtönben kell megvárnia ítéletét.

(via Yahoo)

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors