Gyilkosság

"Éjjel szóltak nekünk" – gyilkosság áldozata lett Nagy Melanie eltűnt rokona

B. T.

Létrehozva: 2023.12.02.

M. Györgynek már csak a holttestét találták meg, édesanyja éjjel tudta meg, mi történt imádott fiával.

Mint arról a Bors is írt, égre-földre keresték M. Györgyöt, azt a 29 éves férfit, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma november 29-én, szerdán. A fiatal férfi luxus Mercedesével volt úton, és családjának még jelezte: hazafelé tart. Azonban oda már nem érkezett meg, eltűnését ekkor jelentették a rendőrségen. 

Györgyöt napokon keresztül keresték, azonban péntek éjjel a család minden reménye odalett: a rendőrség megtalálta a férfi holttestét

A nyomtalanul eltűnt Györgyöt ezután nem csak a család, a barátok, de a rendőrség is minden erejével kereste: 

– A rendelkezésre álló adatok szerint a 29 éves férfi 2023. november 29-én 15 óra körül otthonából ismeretlen helyre távozott. A férfi egy ezüstszürke Mercedes C 220 CDI típusú Mercedes autóval távozott lakásáról – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A keresés azonnal ezreket mozgatott meg, egyes posztok szerint a férfit Pesterzsébet környékén látták utoljára, oda indult el, az egyre kétségbeesettebb család pedig nagy értékű nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki információval szolgálhat Gyuri hollétéről. 

Péntek éjjel azonban mindenki legrosszabb rémálma vált valóra: úgy tudjuk ugyanis, hogy a férfinek csupán a holttestét találták meg, információink szerint ugyanis Györgyöt meggyilkolták, keresési fotóját is eltávolították a rendőrség oldaláról. 

Györgynek a nagy értékű Mercedesével együtt veszett nyoma, egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért végeztek vele

A Bors elérte a férfi édesanyját, aki zokogva annyit elmondott: megtalálták fia holttestét.

Este találták meg. Éjjel szóltak nekünk, hogy megtalálták az én drága fiamat

sírt az édesanya. Elmondta, hogy fiát megszúrták, vélhetően a nála található készpénz és óra miatt.

Elkapták, aki tette. Hozzá indult akkor, és elcsalták valahova

mondta zokogva a feltételezett gyilkosról. Azonban azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan hol és milyen körülmények között bukkantak rá a holttestre. 

Nagy Melanie rokona volt a meggyilkolt György

Lapunk elérte telefonon az áldozat nagynénjét, G.w.M volt élettársát, Nagy Melanie-t, aki néhány napja még a saját közösségi oldalán adott hírt a szeretett rokon eltűnéséről, tegnap pedig a Borsnak nyilatkozott, reménykedve abban, hogy épségben előkerül az unokaöccse. 

Bár Melanie az első csörgésre felvette a telefont, elcsukló hangon, halkan csak annyit felelt: nem szeretne nyilatkozni, még nem tud beszélni a történtekről. 

Tudva, hogy az elmúlt napokban a nyilvánosság elé tárta az aggasztó ügyet, várható, hogy a kétgyermekes édesanya előbb-utóbb reagálni fog a szörnyűségre. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek