Vélemény

Vélemény: Összespórolt utazás

Szrjeborni Bianka

Létrehozva: 2016.03.16.

»Mexikó, Milánó, New York, csak néhány város azok közül, ahol a napokban megfordulhatott a Dáridó atyja. Egyik lába itt, a másik ott, de állítólag már úton van haza.«

„Majd ha nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre. Úgy elszállok, mint a fecske, magasan a levegőbe. Amerre én járok, bámul a világ, irigylik a sok pénzt, amit költök rád” – énekelte a jól ismert nótát Lagzi Lajcsi, amely most, a gyanakvók által szökésnek kikiáltott családi nyaralás kapcsán igen aktuálissá vált.

Mexikó, Milánó, New York, csak néhány város azok közül, ahol a napokban megfordulhatott a Dáridó atyja. Egyik lába itt, a másik ott, de állítólag már úton van haza.

Érthető, hogy a hűvös után a melegbe vágyik, jót tesz a környezetváltozás is, hiszen nagy trauma érte a családot, egy költöztető céggel még a bútorokat is elküldték leporoltatni, hogy miután megtöltötték a tüdejüket friss levegővel és visszatérnek, tiszta lappal indíthassanak.

Lajcsi szeretne új életet kezdeni, szeretné minden rossztól távol tartani magát, A legjobb módszer erre, ha nincs is jelen.

A pihenőt érdemes kihasználni, mert a családnak az elmúlt években alaposan meg kellett húznia a nadrágszíjat: spóroltak, ahol tudtak. Az évek alatt összekuporgatott pénzből most felülhettek a repülőre.

Kapcsolódó cikkünket ide kattintva olvashatja!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek