Vélemény

Vélemény: Balázs hasít

Létrehozva: 2015.11.03.

"Ideje volna ugyanis túllendülni azon, hogy aki az élet napos oldalán jár, az feltétlenül gerinctelen is (természetesen akadnak olyanok is), és azért, mert nekem nincs módom motorcsónakozni, neki se legyen."

Egy tizenkétmillió forintos motorcsónak sokunknak elképesztő fényűzés, legfeljebb álmunkban hasítjuk a habokat ugyanolyan járgányon, mint James Bond. Sebestyén Balázs viszont gyakorlatilag ingyen megkapta, akkor használja, amikor kedve szottyan rá. Nekem még autóra sem telik, de ha választhatnék, inkább egy ugyanilyen értékű lakást kérnék tartós használatra – természetesen grátisz. Mert ha nem is nagy, de egy kényelmes otthon kitelik tizenkétmillió forintból.

Ezzel együtt viszont egyáltalán nem zavar, ha Sebestyén Balázs vagy bárki más ingyen használhat egy ilyen motorcsónakot. Ideje volna ugyanis túllendülni azon, hogy aki az élet napos oldalán jár, az feltétlenül gerinctelen is (természetesen akadnak olyanok is), és azért, mert nekem nincs módom motorcsónakozni, neki se legyen.

Érdemes túllendülni már csak azért is, mert bármennyire „csak” az látszik a képernyőn, hogy folyamatosan jókedvűen mosolyog, és a műsorvezetés valójában nem is munka, mégiscsak ő tart előadásokat főiskolásoknak, a vele készült reggeli rádióműsort hallgatják a legtöbben, az ő late night show-ján és got talentes beszólásain kacagnak szombat este.

Talán pont azok, akik most irigykednek? 

Kapcsolódó cikkünk itt olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek