A gyorséttermek itthon és külföldön is, mindig igyekeznek valami érdekességgel, új ízvilággal, promóciós termékkel kitűnni a többi közül. Amerikában úgy tűnik, ezt azzal érik el, ha sajátmárkás sört vagy bort kínálnak a vendégeiknek, törzsvásárlóiknak. De ízesített vodkával eddig még egyik sem jelentkezett. Egészen addig, amíg a húsos szendvicseiről ismert Arby's be nem mutatta az új sültkrumpli kínálatához tartozó vodkákat.
Ahogy az étteremlánc menüjén, úgy most más a minneapolisi Tattersall Distilling főzdében készülő vodkában is ott vannak az új, hullámos sültburgonya és a fűszeres csavart krumpli ízek.
A Curly Fry Vodka "tisztelgés a ropogós, fűszeres, csavart burgonya kitalálója előtt" és cayenne borssal, paprikával, hagymával és fokhagymával készül. A Crinkle Fry Vodka pedig kóser sóval és cukorral ízesített - olvasható a Foodandwine cikkében.
Első hallásra őrült mutatványnak tűnhet az egész, de az étteremlánc jelzi, hogy a vodkák többségéhez hasonlóan ez a két egyedi vodka is burgonyából készül.
És ami még fontosabb, hogy az étteremben egy ütős, paradicsomlé alapú Bloddy Mary koktélhoz ajánlják, ami már magában is egy fűszeres szuperkoktél.
A különleges ízű vodkákat két alkalommal lehet majd online bezsebelni, egyszer november 18-án, majd november 22-én. Amellett, hogy nagyon kevés palack kerül belőlük a virtuális polcokra, az is probléma, hogy csak az Egyesült Államokban értékesítik őket. A hír azonban azért ihletadó, hátha a közeljövőben valaki itthon is megpróbálkozik egy erőspistás ízesítésű vodka különlegességel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.