A Halló Röfi névre keresztelt szendvicsező a Mikszáth tér egyetemistáktól hemzsegő körzetében, a Krúdy utcában nyílt meg júniusban. A két tulajdonos, Dobszay Ödön és édesapja mostanra már teljesen belejöttek a visszafogottabb ízvilágot képviselő pulled pork, vagyis tépett húsos szendvicsek összeállításába. A titkos családi receptek mellé pedig beállt a sörválaszték is.
A szendvicsező érdekessége, ahogy a Facebook-posztokból is kiderült, hogy a húsok nem szmókerben készülnek, hanem a sütőben sülnek. Mégpedig azért, mert a klasszikus, füstös BBQ-íz még mindig megosztó tud lenni, így a Helló Röfi is inkább egy kicsit visszafogottabb irányzatot képvisel.
A hely ételei azonban nem csak a húsokról szólnak. A pácok, a mustárok, a saláták, a különböző szószok és az olyan kiegészítő jóságok kerekítik le a szendvicseket, mint az IPA sörös hagymalekvár, az ír cheddar sajt, vagy a barna sörös, kávés húspác, amiben például a kacsa fürdik legalább egy éjszakán keresztül.
Kóstolhatunk a kis teraszos szendvicsezőben klasszik Röfit, ami 8 órán keresztül sült, tépett sertéshússal, házi coleslaw salátával és ír cheddar sajttal érkezik, vagy szárnyas szendvicset, amiben már az említett barna sörös, kávés kacsa tornyosul hagymalekvárral, házi mézes-magos mustárral és madársalátával. A kínálatban találunk még egy pörköltös Röfit, melyben házi bazsalikomos túrókrémre pakolják a húst, a kubai szendvicsbe pedig citrusokkal és fokhagymával bolondított tépett finomságot töltenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.