Ebből a beszélgetésből kiderül, lehet-e magyar borsófőzeléket főzni Nápolyban

online
PUBLIKÁLÁS: 2021. április 19. 17:17

A Firenzében élő, de az egész toszkán régióban túrát vezető Kiss Eszter az általa működtetett Hello. Itt Firenze nevű Facebook-oldalán a járvány időszaka alatt is számos alkalommal osztotta meg követőivel egy-egy gyorsan összedobható olasz étel receptjét, miközben több, az olasz kultúrával kapcsolatos kvíz- és nyereményjátékot is szervezett már. Ezúttal például a nápolyi gasztronómia világába utaztat, amelyben beszélgetőtársa Loibl Fanni nápolyi gasztroblogger lesz.

Forrás: Hello. Itt Firenze / Facebook.com

Az április 24-én, szombaton, este 20-kor kezdődő beszélgetés ideje alatt a Hello. Itt Firenze szerkesztője és a "Kajaszemle Nápolyban" bloggere viszik tehát közelebb az érdeklődőkhöz a legjobb nápolyi ételeket és éttermeket. Természetesen a pizzáról is szó lesz, de inkább a gasztronómia praktikusabb oldala kerül majd előtérbe – olvasható az eseménynél.

Beszélnek majd arról, hogy milyen az élet Nápolyban egy fiatal magyar lány számára, hogy mi történik akkor, ha Itáliában jön ránk a borsófőzelék-ehetnék, és milyen kihívások várnak ránk Dél-Olaszországban, ha mi is nekiindulnánk. A beszélgetést ingyenesen érhetjük majd el a Facebook Live-on keresztül.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.