Mióta elkezdődött a járvány, a Hotel Rum olyan családias eseményeket szervez, mint a Salt vacsorák és a Toprum brunchok. Most egy olyan új ötlettel álltak elő, melynek középpontjában a finom borok vannak.
A Hotel Rum Borkaland első boros kalandozását november 6-án és 7-én tartják a Rum Házban, vagyis a hotel egyes szobáiban és folyosóin. A cél, hogy a tulajdonosok betekintést nyújtsanak a designhotel életébe, és összekapcsolják a vendégeket az olyan borászokkal, borászatokkal és borkereskedőkkel, akik a Rum Ház életében is fontos szerepet játszanak.
A pénteki és szombati napokon ott lesz a hotelban a Szóló Borászat, a Heimann & Fiai Pincészet, a Páger Pince, Bott Frigyes, a Demijohn, a Borguru – Boriroda és a ZAX-Taittinger (Bor és más). A kétnapos Borkalandot egy harmadik ráadásnap is követi majd, november 8-án, a Taittinger Champagne Brunch 10:30-tól – olvasható az esemény Facebook oldalán.
A Borkalandra a belépőjegy 3900 forint, mely tartalmaz egy Welcome Prosecco-t, illetve Toprum ételcsomaggal 9000 forint. A kaland során a borokat a borászoknál meg is lehet megvásárolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.