Egy Budapesten élő New York-i utazási szakíró, Alia Akkam új könyvébe, ami a "Behind the Bar: 50 Cocktail Recipes from the World's Most Iconic Hotels" (A bárpult mögött: 50 koktélrecept a világ legismertebb hoteljeinek bárjaiból) címet kapta, a Gresham-palotában működő Kollázs is bekerült –írták a CNN Travel cikkében.
A könyv kifejezetten aktuális az újabb és újabb kijárási tilalmak miatt, hiszen ha vége lesz végre a szabályozásoknak és a kényszerszüneteknek, az éttermeknek és bároknak, valamint a hoteleknek is nagyobb szüksége lesz a vendégek hűségére, mint valaha. De addig is ennek a könyvnek a lapjain keresztül álmodozhatnak egy kicsit az olvasók, és gondolatban beléphetnek a pazar hotelek elegáns és egyedi bárjaiba - magyarázta az írónő.
A tophelyek közé többek között olyan bárok kerültek be egy-egy rájuk jellemző koktélcsodával (signature koktél), mint a londoni Connaught Bar, a szentpétervári Belmond Grand Hotel Europe Lobby Bar-ja, a Roosevelt New Orleans Hotelben található Sazerac Bar, ahol ajánlott megkóstolni a Ramos Gin Fizzt, vagy a torontói Drake Hotel, ahol a whisky alapú 92nd Street az egyik legjobb koktél, de felkerült a listára a Maldív-szigeteken található Chill Bar "Abandon Ship" nevű tequila alpú itala is.
A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest bárjának a koktéljai közül a "Smokey Forest" nevű italkreáció került be az ajánlott koktélok közé, amiben mezcal, vérnarancs és fenyőmag teremt harmóniát. A könyv egyelőre csak angol nyelven érhető el, de már a magyar könyváruházakon keresztül is megrendelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.