Három kitűnő séf készíti el a legfinomabb mangalica fogásokat ezen a vacsoraesten

Budapest
PUBLIKÁLÁS: 2020. október 02. 16:52

A mangalica Magyarországon őshonos, világhírű védett sertésfajta, amely sok-sok különleges étel klasszikus alapanyaga, fesztiválok és ételsorok fontos inspirációja. Most a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete és a Párisi Passage Café & Brasserie csapata összefogott, hogy közösen megalkossanak egy limitált létszámú vacsoraeseményt, ahol e különleges hungarikumé lesz a főszerep - olvasható az est Facebook oldalán.

Forrás: Párisi Passage Café & Brasserie / Facebook.com

Az október 7-re tervezett vacsorára három neves séf, Litauszki Zsolt, Varju Viktor és Lutz Lajos 2-2 fogást alkottak meg, valamint egy közösen megálmodott ráadás desszerttel is készülnek. A három nagy múltú szakember (Párisi Passage, Pierrot, Gundel Étterem, Vendéglő a KisBíróhoz, Bock Bisztró, 21 A Magyar Étterem stb.) az ételsor garanciájáért felelős, a Párisi Passage pedig a hozzá illő helyszínt biztosítja.

A 6+1 fogásos vacsora alatt a vendégek megismerhetik a mangalica különböző húsrészeiben rejlő lehetőségeket, valamint a mangalicatenyésztés sajátosságairól is szó esik az este alatt. A részvételi díj 14 990 forint, plusz 13% szervízdíj. Mivel az esemény limitált létszámú, az előzetes foglalás és a regisztráció kötelező.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.