A HegyBor Olaszrizlingből készül és egy tartalmas balatoni bort takar, amit elsősorban régiós értékesítésre, illetve gasztronómiára szánnak. Bár a Hegybor a Balatoni Kör és a Rizling Generáció közös terméke, bárki készítheti, aki megfelel a feltételeknek, illetve akinek a borai megfelelnek a borbírálaton, melyet Fiáth Attila vezényel le.
A második Hegybor bírálatra a jelentkezési lapokat 2019.05.15.-ig kell visszaküldeni a Balatonbor címére; a borokat pedig 2019. május 15. és 17 között lehet leadni a Dobosi Pincészet és Vendégháznál Szentantalfán, a Zelna Borászatnál Balatonfüreden, illetve a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészetnél Balatonlellén – olvasható a bírálat eseményének Facebook oldalán, ahol minden szükséges információ is megtalálható. A Hegybor origó kóstolót Fiath Attila vezetésével 2019. május 21-én tartják majd Budapesten, a Société Étteremben, ahol egy közös ebéd, és kiértékelés vár a borászokra.
Az első Hegybor bírálaton már sikeresen teljesített a Gyukli Pince Balatonfüred, a Kislaki, a Kisspince Szentantalfán, a Laposa Birtok és a Szabó és Fia Borpince.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.