Az új koncepciót és a menü kínálatot is tesztelte a légitársaság utasai körében. Az új választékban megtalálhatók a mostanában kedvelt melegen tálalt szendvicsek, mint például bagett füstölt marhahússal, karamellizált hagymával és tormával ízesítve; a szezámmagos chibatta füstölt sonkával, brie sajttal és áfonyával töltve, és a vegetáriánusoknak ajánlott hagymás bagett grillezett zöldségekkel, aszalt paradicsommal és Provolone sajttal.
A kínálatban a szendvicseken kívül vegetáriánus sushi és csirke wrap is szerepel. A frissen készített ételek mellé desszertet és egy pohár bort szolgálnak fel az utasoknak. A főétkezésen kívüli bárszerviz és a reggeli/snack továbbra is a kínálatban marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.