A Dining Guide összefoglalója alapján a világ legrangosabb csokoládéversenyének zsűrijének a soproni Harrer Csokoládéműhely táblája ízlett a legjobban, a töltött tejcsokoládék kategóriájában.
A világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja a chocoMe kreációja, a Raffinée Guérande lett. (Ez sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával, nemrég írtunk róla). A chocoMe az étcsokoládés drazséknál ezüst, a tejcsokoládésoknál bronzérmet szerzett.
A ChocoCard a fehércsokoládés trüffelek és ganache-ok között ezüstérmes lett a mangós, karamellizált fehércsokoládés bonbonnal. A világ harmadik legjobb ízesített fehércsokoládéja pedig a Fabric Chocolate citromos fahéjasa lett.
Az International Chocolate Awards jelentőségében a Michelin-csillaghoz hasonlítható, míg jellegében a Bocuse d' Or versenyhez, írta a chocoMe közleményében. A különböző regionális versenyek győztesei, érmesei (Kelet-Európa, Belgium, Skandinávia, Olaszország, Kanada, USA, stb.) kvalifikálhatják magukat egy összevont, nagy döntőre (World Final).
A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda családi vállalkozás, Ausztriában kezdte meg működését 1965-ben, de mára már Magyarországon is elérhetővé váltak a különleges receptúra alapján készült süteményeik és csokoládéik. Műhelyük 2009 júliusában nyílt meg Sopronban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.