A nemzetközi, független International Chocolate Awards Kelet-Európai regionális szakmai csokoládéversenyén idén is tarolt a magyar márka, összesen kilenc érmet szerezve (4 arany, 3 ezüst és 2 bronz). Magyar indulóként a chocoMe szerezte a legtöbb érmet, és a legtöbb első helyezést is. Tavaly a chocoMe volt az első magyar márka a hazai gasztrotörténelem során, mely érmes helyezéseket tudott elérni ugyanezen a világversenyen.
Az International Chocolate Awards jelentőségében a Michelin csillaghoz hasonlítható, míg jellegében a Bocuse d' Or versenyhez. A különböző regionális versenyek győztesei, érmesei (Kelet-Európa, Belgium, Skandináv, Olaszország, Kanada, USA stb.) kvalifikálhatják magukat egy összevont, nagy döntőre (World Final), amelyre idén Londonban kerül sor 2015. október 12-14. közt. Ez a világverseny az idei londoni Salon du Chocolat (The Chocolat Show) csokoládékiállítás egyik kiemelt esménye lesz. A kiállításon a chocoMe egyedüli magyar kiállítóként vesz részt a díjazottak közül - olvasható a közleményben.
A londoni döntő zsűrijében a legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-ek és séfek szerepelnek: a brit Seventy% és a Master of Wine, az Egyesült Államokbeli Manhattan Chocolate Society, a The New Taste of Chocolate és az Ecole Chocolat Professional School of Chocolate Arts, vagy például a kanadai The Well-Tempered Chocolatier. A zsűri elnöke, egyben a díj alapítója, Martin Christy, a Seventy csokoládé-degusztációs portál szerkesztője, és egyébként ma a világ egyik legnagyobb csokoládészakértője
Ezekkel az elismerésekel immár húszra nőtt a chocoMe szakmai világversenyeken szerzett elismeréseinek száma, mellyel vezető szerepet tölt be a magyar csokoládék közti világszintű megítélésben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.