Aligha lehet elképzelni hétvégi menüsort rántott hús nélkül! Ez az alapvetően rendkívül egyszerű étel két dologról szól: az omlós, ízletes húsról és a ropogós bundáról. Igen ám, de itt jön a probléma: sokaknak ugyanis mégsem akar olyan jóra sikeredni, mint amilyet az éttermekben eszünk, netán a nagyinál került az ünnepi asztalra. Mi lehet a titok? Nos, a Mindmegette cikke szerint szerencsénk van, ugyanis egy filléres alapanyagon múlik a siker. Ez a titokzatos összetevő pedig nem más, mint a kukoricakeményítő.
A rántott hús panírozása során keverjünk egy evőkanál étkezési keményítőt a lisztbe, alaposan vegyítsük el és ebbe a keverékbe forgassuk először a rántani való húst. Ezt követően jöhet a tojás, majd pedig a panírmorzsa – amit akár pankómorzsára is cserélhetünk, az ugyanis még ropogósabb eredményt garantál, ugyanis kevesebb zsiradékot szív magába. A következő videóban pedig lépésről lépésre megnézhetjük, hogy készül az ideális rántott hús:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.