ciki

Nézni is kínos: féltérdre ereszkedett, hogy megkérje kedvese kezét, ami pedig ezután történt...

Létrehozva: 2024.05.28.

Ennél cikibbet elképzelni sem lehet.

Minden érett férfi életében eljön egyszer az a pillanat, hogy egy mély lélegzetet vegyen, féltérdre ereszkedjen, és feltegye a nagy kérdést élete szerelmének. Az ember alapvetően társas lény, éppen ezért arra törekszünk, hogy megtaláljuk azt az illetőt, akivel leélhetjük az egész életünket, és akivel családot alapíthatunk. Vannak, akik szerencsések, és már viszonylag fiatalon megtalálják a másik felüket, vannak azonban olyanok is, akiknek sokat kell csalódniuk és keseregniük, amíg meg nem találják az igazit. Annyi azonban biztos, hogy szinte nincs olyan ember, aki ne álmodozott volna valaha lánykérésről. Ahogyan azonban az egyik férfinak sikerült megkérnie kedvese kezét, olyan a világon nincsen. 

Egyszer minden nőnek kapnia kell egy mesés gyémánt gyűrűt

A lánykérés az emberi élet egyik legfontosabb pillanata. Ha igazán szereti a nőt a férfi, akkor valamilyen különleges módon szeretné feltenni a kérdést, amit korábban gondosan meg is tervez. Kiváló alkalom erre egy-egy nyaralás vagy kirándulás, esetleg egy kellemesen megteremtett szituáció. A mexikói Ángel Acosta Adame nagyon gondosan megtervezte, hogy miképpen fogja feleségül kérni szerelmét. Egy elegáns, fekete inget viselt, majd a kezébe vett egy táblát, amin az állt: "Szeretlek, légy a feleségem!". 

A tragédia azonban akkor történt, amikor féltérdre ereszkedett. Úgy tűnik ugyanis, hogy a nadrágja túl szűk volt, és pontosan az ágyékánál kiszakadt. A menyasszony azonban csak a gyűrűre tudott koncentrálni, és azonnal igent mondott. Később mindketten jót nevettek az eseten, és megállapították, hogy ez biztosan egy emlékezetes lánykérés volt - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek