Esküvő

Váratlan fordulat: titokban összeházasodott sokak kedvenc sztárpárja

B. V.

Létrehozva: 2024.05.25.

A fiatalok egy év jegyesség után máris a tettek mezejére léptek.

Mint arról mi is beszámoltunk, Millie Bobby Brown, a Stranger Things mindössze 20 éves sztárját a tavaly eljegyezte szerelme, Jake Bongiovi. Most pedig, 14 hónappal a nagy kérdést követően megtörtént az esküvő is. A pár titokban fogadott örök fogadalmat egymásnak májusban, mindössze a családjuk jelenlétében. Erről egy közeli ismerősük beszélt, aki kiemelte, Millie és Jake idén még egy nagyobb lakodalmat is szervez, ahol majd a barátaik is jelen lehetnek. 

Millie Bobby Brown
Fotó: Ripost

Millie és Jake múlt hétvégén összekötötték az életüket Amerikában. Immáron tehát legálisan házasok, mindne papírjuk megvan hozzá, de azért én végén lesz egy nagy lagzi is. Ez most egy "bokor alatti", romantikus esemény volt csakis a nagyon közeli családtagok számára. 

- mesélte egy jelenlévő. 

Millie és Jake 2021-ben jött össze, majd 2023 áprilisában jeyezték el egymást. A lánykérés egy tengerparton történt, ahol Millie pont egy fehér ruhában volt már. A hírt Instagram-oldalukon jelentették be egy Taylor Swift szöveg kíséretével:

Már három nyár óta szeretlek, most már az örökkét akarom. 

Hivatalosan Millie egy élő adás során mesélt először a történtekről. Ekkor derült ki, hogy Jake napfelkeltekor kérte meg a kezét, és búvárkodási szándékkal csábította ki a színésznőt a tenerpartra, a gyönyörű gyűrű pedig egy kagylóban volt elrejtve - írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek