család

"Nem merem használni a saját WC-met" - kegyetlenség, amit a férj művel a feleségével

Létrehozva: 2024.05.24.

Elképzelni sem lehet, milyen rossz ez.

A sikeres házasságnak megvannak a receptjei. Sokan arra esküsznek, hogy a legfontosabb a kiváló kommunikáció, azaz hogy mindent meg tudjunk beszélni a másikkal. Sokan hangsúlyozzák még azt is, hogy fontos, hogy sok legyen bennünk a közös, hogy gondolkozzunk hasonlóképpen a világról, és persze hogy mindketten legyünk kompromisszumkészek. Az azonban nem titok, hogy ahány házasság, annyi recept, hiszen a boldogságot is mindenki másképpen éli meg. Egy feleség azonban most a poklok poklát járja meg férje rossz szokása miatt. 

Sok dolog tehet tönkre egy házasságot / Fotó: Pixabay

Nagyon szomorú történetről számolt be egy feleség. Elmondta, hogy a férjének olyan rossz szokásai vannak, amiket egyszerűen már nem tud elviselni, és már azon gondolkodik, hogy a kapcsolatuk menthetetlenné vált. A legfőbb problémája, hogy már nem is meri használni a saját WC-jüket, mert a férfi pokollá tette azt. Elárulta, hogy a férfi oda szokott járni, hogy a nagyobbik feladatát elvégezze, s miután lehúzza az ürüléket, nem fertőtleníti ki a csészét, hovatovább még csak nem is használ illatosítót. A feleség elmondta, hogy akárhányszor bemegy a fürdőbe, öklendezni kezd, és nincs gusztusa már használni ezt a mosdót.

Azt is kifejtette, hogy nagyon zavarja, hogy férje horkol, továbbá amikor ő aludni próbál reggelente, akkor férje munkába készülődve pakolászik, ami miatt mindig felébreszti őt. A kommentelők szerint valóban véget kellene vetni a házasságnak, de nem azért, mert ezek olyan súlyos problémák, hanem azért, mert ilyen apróságokat sem képesek megbeszélni egymással - írja a DailyStar

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek