Ezo

Most kell önmagunkba nézni, kinek ártottunk! Három csillagjegyre azonban szerencse vár a főboszorkány szerint

Létrehozva: 2024.05.20.

A pünkösdi növekvő hold kiegyensúlyozottságot hoz az emberek életébe, de ez önmagában kevés, hogy pozitív fordulatot vegyenek a dolgaink. A Bors megkérdezte Szegedi Erika főboszorkányt, hogy mit tartogat, és mire érdemes figyelni a következő időszakban.

Pünkösdkor Magyarországon csakúgy, mint Európa számos országában, az ünneplésében keverednek a keresztény illetve az ősi pogány elemek. A népszokásokban elsősorban a termékenység, és a nász ünneplése kerül a középpontba.

A pünkösd az év során egy olyan ünnep, amit számadás is egyben, ilyenkor érdemes megnézni, hogy a múltban mit csináltunk rosszul Fotó:pecels.com

Magunkba kell szállni ilyenkor Szegedi Erika főboszorkány szerint. Fontos, hogy most jóvá tegyük, ha valakinek akaratunk ellenére ártottunk, Még nagyobb hangsúlyt kell fektetni arra, hogy kivédjük a negatív energiákat.

A pünkösd az év során egy olyan ünnep, amit számadás is egyben. Górcső alá kell venni mindenkinek a saját életét, és megnézni, hogy mit nem csinált jól az elmúlt időszakban Most kell változtatni, hogy az élet minden terén sikeresebbek legyünk. A legelső lépés: körül kell nézni, hogy kik azok az emberek a környezetünkben, akik negatív energiákkal hátráltatnak.

Szegedi Erika
Szegedi Erika felhívja a figyelmünket arra, hogy ez az időszak nem kedvez az üzletkötéseknek, és a szerződéskötésnek sem Fotó: Faludi Koppány

Szegedi Erika felhívja a figyelmünket arra, hogy ez az időszak nem kedvez az üzletkötéseknek, és a szerződések aláírásának. Ha valaki erre készül, akkor most érdemes egy kicsit várni, és elhalasztani ha sikerről álmodunk. A növekvő hold kiegyensúlyozottságot, és a párkapcsolatokban sikereket hoz, de a főboszorkány mindenkinek felhívja a figyelmét, hogy kerülje a fekete macskákat.

Én imádom a fekete macskákat, de sajnos az emberek többségének szerencsétlenséget hoznak, ezért óvakodj tőlük pünkösd idején is!

– tanácsolja a Szegedi Erika, aki úgy látja, hogy most érdemes kitárni a szívünket, mert hosszan tartó, boldog szerelem köszönt be sok ember életébe a főboszi szerint.

Szegedi Erika az javasolja, hogy a ünnep idején gyújtsunk fehér gyertyát, mert az a következő időszakra a megtisztulást, és a nyugalmat hozza el az életünkbe. Amire még különösen felhívja a figyelmet, hogy ilyenkor érdemes a szabad levegőn sok időt tölteni, és kirándulni. A mostani energiák, amit a természetben szívunk magunkba alkalmasak rá, hogy hosszú távon feltöltődjünk velük.  A Bikák, Skorpiók, és az Oroszlánok készüljenek, mert számukra különösen szerencsés időszak veszi kezdetét.

Pünkösdi hiedelmek

Aki pünkösd hajnalban születik, szerencsés lesz.

A hajnalban merített kútvízben való mosdás egész évre elűzi a betegséget, keléseket.

A teheneket nyírfaággal veregették, hogy jól tejeljenek.

Van ahol kenyérhéjat égettek, hamuját a gabonaföldre szórták, hogy jó termés, gazdag aratás legyen.

A házakra, kerítésekre, istállókra zöld ágat – nyírfaágat, gyümölcsfaágat, bodzát – tesznek, hogy a gonosz, rossz szellemeket távol tartsák a háztól.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek