Horoszkóp

Jön a skorpió telihold: különleges változást hoz a csillagjegyek életébe

K. C.

Létrehozva: 2024.04.13.

Erre jobb, ha mindenki felkészül! Eláruljuk, hogyan fog hatni a különböző csillagjegyekre.

Mindjárt elérkezik egy újabb telihold időszaka, ami elhozza majd az átalakulás és a felfokozott érzelmek időszakát, ami új kezdethez is vezethet. Az asztrológiai naptár egyik legfontosabb napja április 23-án lesz, amikor a holdnaptár második teliholdja következik: ezúttal a Skorpióban.

csillagjegy, csillagjegyek, horoszkóp, Pixabay
Fotó: Pixabay

A Skorpió telihold akkor következik be, amikor a Hold szemben áll a Nappal. Ez az égi esemény általában évente egyszer következik be, a holdnaptártól függően általában áprilisban vagy májusban. Asztrológiai szempontból az érzelmek felfokozódásának és kiéleződésének időszakát jelenti. Ez egy olyan pillanat, amikor a Hold energiája a csúcspontján van.

A Skorpió egy mélyen érzelmes és szenvedélyes vízjegy, amely a mélységgel, intenzitással és átalakulással társul. A Skorpió telihold idején az érzelmek felfokozottak lesznek, és valószínűleg a hatalommal, az irányítással, az intimitással és a rejtett igazságokkal kapcsolatos ügyek kerülnek előtérbe. Ez egy olyan időszak, amikor az eltemetett érzelmek és tudatalatti vágyak a felszínre törhetnek.

Ez egy különleges lehetőség a számodra, hogy elméd mélyére áss, engedd el, ami már nem szolgál téged, és fogadd el az átalakulást - ahogyan azt a Skorpió is szeretné.

Kos (március 21 - április 19.)

A Skorpió telihold felerősítheti az érzelmeidet, és előtérbe hozhatja az intimitással és a közös anyagi forrásokkal kapcsolatos kérdéseket. Itt az ideje, hogy mélyre ássatok magatokban, és szembenézzetek rejtett vágyaitokkal vagy félelmeitekkel.

Bika (Április 20. - május 20.)

A Bika számára a Skorpió telihold kiemelheti a kapcsolatok és a partnerkapcsolatok fontosságát. Kétségbeesett vágyat érezhetsz arra, hogy közel kerülj másokhoz és egy érzelmi kapcsolat megtapasztalására, de figyelj a hatalmi harcokra az interakciókban.

Ikrek (Május 21. - június 20.)

A Skorpió telihold a napi rutinjaidra és az egészségügyi szokásaidra irányíthatja a figyelmet. Ez jó alkalom arra, hogy felmérd érzelmi jólétedet, és megtedd a szükséges változtatásokat, hogy támogasd lelkiállapotodat és vitalitásodat.

Rák (Június 21. - július 22.)

Ez a Skorpió telihold aktivizálhatja a kreativitásodat és az önkifejezésedet. Erős késztetést érezhetsz arra, hogy kreatív módon fejezd ki az érzelmeidet. Ez egy jó időszak arra is, hogy kapcsolatba lépj a belső gyermekeddel, és átadd az örömöt... gondolj a művészetre, a zenére és a mesemondásra.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22.)

A Skorpió telihold megvilágíthatja számodra, az otthonnal és a családdal kapcsolatos ügyeket. Hajlamos lehetsz arra, hogy megvédd a biztonságot és az érzelmi stabilitást az otthonodban, így ez egy jó alkalom arra, hogy elmélyítsd a szeretteiddel való kapcsolatokat egy biztonságos térben.

Szűz (Augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szűz számára a Skorpió telihold beindíthatja az agyadat, és arra ösztönözhet, hogy többet kommunikálj. Lehet, hogy mély beszélgetésekbe bonyolódsz, vagy összetett témák feltárása vonz, de ne felejts el időt szakítani az önvizsgálatra és az önreflexióra.

Mérleg (Szeptember 23. - október 22.)

A pénzedről és az értékeidről kezdhetsz el gondolkodni a Skorpió telihold időszakában. Erős vágy ébredhet benned, hogy átvedd az irányítást a pénzügyi helyzeted felett, és összehangold azt az értékeiddel. Készülj fel tehát a nehéz beszélgetésekre és felismerésekre.

Skorpió (Október 23. - november 21.)

A Skorpió telihold a te időd, hogy tündökölj! Elvégre a te jegyed veszi át az energia irányítását! Felfokozott érzelmeket és mély önvizsgálat időszak ez számodra, így ez egy nagyon jó alkalom a személyes átalakulásra és megújulásra.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Úgy érezheted, hogy a Skorpió telihold alatt hajlamos vagy egy kicsit hátralépni és feltöltődni. A Nyilasok számára ez felveti a magány és az önvizsgálat utáni vágyat, valamint a tudatalattijuk felfedezése iránti vágyat.

Bak (december 22 - január 19.)

Készülj fel arra, hogy ezen a teliholdon, lehetőséged lesz mélyebb szinten kapcsolódni másokhoz. Úgy érezheted, hogy vonz a hasonlóan gondolkodó emberekkel való együttműködés vagy csoportos tevékenységekben való részvétel.

Vízöntő (Január 20. - február 18.)

A Skorpió telihold kiemelheti a karrieredet és a nyilvános megítélésedet, így ez egy jó alkalom arra, hogy érvényt szerezz a tekintélyednek. Jó alkalom arra, hogy hosszú távú célokra és ambíciókra összpontosíts, így már most elkezdhetsz hatást gyakorolni.

Halak (február 19. - március 20.)

A Halak számára a Skorpió telihold jó alkalom a spirituális fejlődésre és az önmegismerésre. Erős késztetést érezhetsz arra, hogy kiszakadj a rutinból, és ismeretlen területeket fedezz fel, mivel serkenti a kalandvágyadat és az új élmények iránti vágyaidat.

(VIA)

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173335_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27587_resized.jpg?avcount=1714430716
origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173658_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174658_auto_resized.png
hirtv.hu

Hidvéghi Balázs szerint elsöprő erőt mutat fel Szentkirályi Alexandra + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174646_auto_resized.jpg
vg.hu

Menni vagy meghalni: több mint tízezer ukrán dezertőr ellen indult eljárás tavaly

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27573_resized.jpg?avcount=1714430716
origo.hu

Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172625_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ezek Magyarország legszebb, mesebeli főúri kastélyai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714430716
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/cO12OnBd0hpeGuF8hW4Pyy1pXUgIXbW2TGQu9c9yjnM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.webp
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi