Bár tojásrántottát nem nagy dolog készíteni, mégis mindenki egy kicsit másképp csinálja. A mindmegette.hu árulta el a titkot, miszerint van egy hozzávaló, amitől még finomabb és jobb állagú lesz. Ez a titkos összetevős rántotta Alton Brown amerikai séf konyhájából származik: annyi a dolgunk, hogy majonézt adunk a felvert tojásokhoz! Ennek ízét nem lehet érezni a rántottán, viszont sokkal krémesebb, lágyabb lesz.
Alton Brown állítólag csak egy teáskanál majonézt használ három tojáshoz és egy teáskanál vízhez, de a kívánt mennyiség az egyéni ízléstől és a felhasznált tojások számától függően változhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.