
Ha neked is kifolyik a sajt a panírból, és szeretnéd tökélyre fejleszteni a rántottsajt-sütő képességedet, akkor a következő néhány tipp neked szól!
1. Az első nagyon fontos lépésről valószínűleg hallottál már: a dupla panírozás. Ez azt jelenti, hogy a sajtot lisztbe, tojásba, majd ismét lisztbe és tojásba forgatjuk, mielőtt a zsemlemorzsába kerülne. Ez a kulcsa, hogy ne folyjon ki a sajt sütés közben.
2. A következő teendő, hogy ezeket a duplán bepanírozott sajtszeleteket betegyük a mélyhűtőbe nagyjából 20-30 percre. Ez a lépés is a sajt kifolyásának elkerülését szolgálja, ugyanis a behűtött sajtok sokkal jobban megtartják a formájukat sütés közben – tanácsolja a mindmegette.hu.
3. A sütésnél fontos, hogy a serpenyőben forró olajba helyezzük a sajtokat, valamint hogy rövid ideig, mindössze néhány percig süssük őket.
+ 1 tipp: A zsemlemorzsába különböző fűszereket keverhetsz, például a sajthoz jól illik a petrezselyem, fokhagyma, a pikánsabb ízek kedvelői akár csilipelyhet is tehetnek bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.