Csillagok

Nehéz döntés miatt őrlődik ez a csillagjegy, szerencsére itt a megoldás!

B.P.

2023. március 27. hétfő 14:00

Így indul a hét a különböző csillagjegyek számára.

KOS
Nehéz a választás, hiszen most a szív és az ész küzd egymással. Ugyanakkor nem biztos, hogy ma kell elhatározásra jutnod. A csillagok szerint ugyanis hamarosan olyan információk birtokába juthatsz, amelyek komoly hatással lehetnek arra, hogyan is döntesz.

Horoszkóp, asztrológia, csillagképek, ezotéria
Fotó: Pixabay

BIKA
Lehet, hogy az időjárás az oka, de felemásan éled meg a mai napot. A megszokottnál erőteljesebb reakciókat válthat ki belőled egy nem várt bejelentés. Így jobb, ha ma kerülöd az olyan helyzeteket és találkozásokat, amelyek összetűzéssel járhatnak.

 

IKREK
Adj esélyt a mai napban rejlő lehetőségnek! Az új hét új feladatokat tartogat a számodra, de ne hagyd, hogy elsüllyedj a teendők tengerébe! Különleges élményben lehet ugyanis részed, ha nem csak a munkádra koncentrálsz!

 

RÁK
Ki sem látszol a munkából, ha pedig mégis engedélyezel magadnak egy szusszanásnyi szünetet, akkor is csak azon jár az eszed, van-e értelme ennek az egésznek?! A jó hír az, hogy nem hiábavaló az erőfeszítésed, ám ezt majd csak akkor látod be és értékeled igazán, ha túl leszel a teendőkön. 

 

OROSZLÁN
Nem akármilyen lehetőséggel kínálnak meg ezen a hétfőn. Ráadásul mindezt egy bizalmasod hozza el neked. De vajon tényleg érdemes most igent mondanod? Csak azért, mert a másik úgy gondolja, neked való ez a kihívás, lehet, hogy te másképp vélekedsz.

 

SZŰZ
Minden rosszban van valami jó – legyen ma ez a mottód, mert a hétfő bizony feszültségeket hozhat. Igaz, a negatív energiák pozitív töltetűvé válhatnak, ha észreveszed az összetűzésekben megbúvó új irányt!

 

MÉRLEG
Ez így nem mehet tovább – ezzel magad is tisztában vagy. Ugyanakkor fogalmad sincs, hogy milyen téren kellene változtatnod. Túl sok minden kavarog a fejedben, ki kell szellőztetned az agyadat, hogy rendet tehess a gondolatad között.

 

SKORPIÓ
Még a pocsék idő sem tudja elvenni a jókedvedet! Nem tudod megmagyarázni, mitől olyan jó nap ez a mai, de nem is kell törni rajta a fejedet! Egyszerűen csak élvezd, hiszen magad sem tudod, mikor érezted magad ilyen jól.

 

NYILAS
Micsoda dicséret! Ráadásul olyasvalaki értékeli a munkádat, akiről nem is gondoltad, hogy odafigyel rád! Nos, az erőfeszítéseid meghozták gyümölcsüket. Élvezd az elismerést, és engedd, hogy ösztönözzön a munkádban!  

 

BAK
Olyan információ birtokába kerülsz ma, amit aranyat érhet a jövődre nézve! Könnyen lehet, hogy egy olyan jelentős változás előtt állsz, ami döntő hatást gyakorolhat a párkapcsolatodra vagy a munkádra is. Jól gondolod meg, mit kezdesz vele!

 

VÍZÖNTŐ
Inspiráló nap ez a hétfő! Egy ma hallott tanmese szíven üt és arra késztet, hogy meghozz egy fontos döntést. Talán még sosem késztetett ekkora változásra egy történet. Lehet, hogy egy új szokással gazdagodsz, esetleg elhagysz egy régit...


HALAK
Nincs annál nagyobb dilemma, mint amikor az ember egyszerre vágyik valamire és annak az ellenkezőjére is. Ilyen helyzetben különösen fontos, hogy ne hozz elhamarkodott döntést! Ha úgy érzed, képtelen vagy megbirkózni ezzel a feladattal, érdemes lehet kikérned mások véleményét. Ám ne feledd: a döntés és azzal együtt a felelősség is a tiéd!

 

(Forrás: Astronet)

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048430_auto_resized.jpg
origo.hu

Mérgező élelmiszereket hív vissza a Lidl, ne egye meg azokat!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15661_resized.jpg?avcount=1685569808
origo.hu

Megverték Opitz Barbit egy budapesti plázában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048954_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az orvosok szerint ezt nem élhették volna túl az újszülött ikrek: így néznek ki most

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048208_auto_resized.jpg
vg.hu

Az oroszok megsemmisíthették az utolsó ukrán hadihajót

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16047767_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kiderítettük: ekkor érkezik júniusban a családi pótlék

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048527_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ők a Maconkai-víztározó legcukibb családja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048196_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A legnagyobb titokban fogott össze Vilmos herceg és Harry: Diana ügyében intézkedtek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16049038_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mindenkiben megfagyott a vér attól, amit a NASA űrteleszkópja a Marson talált – felkavaró fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15647_resized.jpg?avcount=1685569808
mandiner.hu

Itt a Mandiner elképesztő nyári előfizetési akciója!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/05/CTNfD2oGSa_54RC6rYb3NJGTFkJMnOyBRZyvJnP3Ksg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc3ODY0MWU0NGVlMjRjOGY4NDJhMTMzY2UxZjAwYTZm.jpg
Ezo

Kedden új időszak kezdődik: a Bikába lépő Jupiter stabilitást és jólétet ígér

https://cdn.borsonline.hu/2023/04/paFjwrbR1O8ayQZ-2qgR3G10ASj6RQIgDzfZgVytCWw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJkYzJkYzIxNDk1MjQ5ZTBhNTk3ZTNlZTE4ZjQ2Mzc1.jpg
Ezo

Manipulatívak és hűtlenek: ezeket a csillagjegyeket gyűlölik a legtöbben