Ezotéria

Jobb őket elkerülni: Ezek a csillagjegyek panaszkodnak a legtöbbet

Ny.M.

Létrehozva: 2023.03.28.

Ez a három csillagjegy képes megállás nélkül panaszkodni.

Bizonyára te is ismersz olyan embert, aki folyton fáradt, éhes, fázik, melege van, és valójában mindig van valamivel problémája. Könnyen lehet, hogy az állandó panaszkodás egy-egy ember személyiségének szerves része, amit a csillagjegyének is köszönhet. Mutatjuk, hogy az asztrológia szerint kik panaszkodnak a legtöbbet.

Fotó: Pexels

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei nem félnek kimondani, amit gondolnak, különösen akkor, ha valami bosszantja őket. Ezeknek az embereknek nagyon magas elvárásaik vannak, és soha nem félnek kritizálni olyan dolgokat, amelyekről úgy gondolják, hogy nem elég jók számukra. Ha például buli készül, érdemes kétszer is meggondolni, mielőtt meghívsz egy Oroszlánt, mert ha már csak egy apró dolog is ellenére van, akkor minden percét utálni fogja az összejövetelnek, és nem fél ennek hangot adni.

Szűz

A Szűzek szeretnek mindent beleadni életük minden területén, különösen szakmailag. Mindazonáltal annyira képesek belemerülni a karrierjükbe, hogy gyakran egészségtelen rögeszmék alakulnak ki bennük, amelyek lassan megkeserítik őket, és ezért a panaszok spiráljába esnek. Rövid idő alatt a csillagjegy szülöttei szeretet-utálat viszonyba kerülnek a munkájukkal, mégis inkább hagyják, hogy tönkretegyék az életüket, mintsem hogy feladják.

Bak

A Bak jegy szülöttei sokszínűek: okosak, szervezettek, logikusak és határozottak, ugyanakkor elképesztően hisztisek. Összetett személyiségük mögött hatalmas elégedetlenség bújik meg, ami azt jelenti, hogy soha nem boldogok, és mindig találnak valamit, amin problémázni lehet. Bármilyen jónak is tűnik valami, egy Bak mindig talál valami rosszat, és határozottan ki is fejezi kritikáját.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek