Ezotéria

Adventi horoszkóp – ezt üzeni az őrangyalod

ny

2022. december 4. vasárnap 12:00

Most kiderül, mit üzen az őrangyalod az adventi várakozás idejére.

Forrás: Pexels

November 27-én gyújtottuk meg az első gyertyát az adventi koszorún, ami a hitet jelképezi, ma pedig a második gyertya meggyújtásának ideje jött el – ez a remény gyertyája. Az advent a várakozás, az elcsendesülés, és az elmélyülés időszaka. Az őrangyalod pedig üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve – írja az Astronet. Most a horoszkópodnak megfelelően tudhatod meg, mit rejt ez az üzenet.

Kos

Az élet maga  változás, körforgások sora. Elérkezik számodra is az újjászületés ideje. Ez jelentheti új tervek születését, vagy a régi remények beváltását, egy kapcsolat megszületését, vagy elmélyülését. Örömteli időszak kezdődik számodra az őrangyalod üzenete szerint.

Bika

Az őrangyalod megvilágítja a lelked és a szellemed, hogy össze tudj kapcsolódni a benned lévő mély tudással. Abban is segít, hogy befogadd az intuíciód üzeneteit és a jeleket, amiket az angyali szféra küld feléd.

Ikrek

Fedezd fel a mindennapok csodáit – ebben segít az őrangyalod. Az élet múló eseményeinek ünneplésével kifejezzük hálánkat, ezért fontos, hogy kis és nagy dolognak egyaránt hangsúlyt és keretet adj. Készülj az idei karácsonyra is sok gondoskodással, szeretettel.

Rák

Lelki békét ad neked az őrangyalod. Ilyenkor olyan vagy, mint a tiszta vizű tó, csendes, mentes a hullámzástól, és megnyugtató érzés a közeledben lenni. Jó tervek és döntések érnek meg benned mindeközben, talán még nem is a szavak, inkább csak az érzések szintjén.

Oroszlán

Az őrangyalod azt üzeni, hogy gondolkozz szabadon, és vegyél figyelembe minden lehetőséget. Ha választanod kell, a döntést ne az eszedre bízd, hanem a szívedre: válaszd azt, ami a legtöbb örömet okoz neked! Az idei karácsonyra boldogságot, megkönnyebbülést küld neked az őrangyalod.

Szűz

Az őrangyalod látja, hogy milyen mély elkötelezettséggel viszonyulsz a feladataidhoz. Ez olyan belső fényt ad neked, ami túlragyog a téli szürkeségen. Nagyon szép adventi időszak következik számodra, ez az égiek ajándéka.

Mérleg

Az égiek fénye beragyogja a lelkedet a szeretet ünnepéhez közeledve, és különleges felismeréseket hoz neked. Ezek a spirituális élmények, benyomások mind olyan változásokat indítanak el benned, amik aztán a valóság szintjén is boldoggá tesznek.

Skorpió

Légy kedves önmagadhoz, szeresd önmagad, és dicsérd meg magad gyakran, mert rászolgáltál, sok jót tettél másokkal. A szeretet ünnepéhez közeledve lelki békével ajándékoz meg téged az őrangyalod, és arra kér, hogy bízz önmagadban és másokban is.

Nyilas

Kapcsolódj össze a belső erőforrásaiddal, a lelked közepével, mert onnan nyered energiádat. És onnan tudod sugározni a  szeretteid felé is a gyógyító erőt, ami segít nekik abban, hogy a sötétségben is meglássák a fényt.

Bak

Ha az előtted álló ösvény sötétnek tűnik, tégy úgy, mint aki egy homályos helyen próbál tájékozódni. Kérd meg angyalaidat, hogy világítsanak utadon, és meglásd, mindent elrendeznek körülötted. Az idei Szentestére hálával telik meg a szíved.

Vízöntő

Az öröm könnyedséget ad, és ha el vagy telve örömmel, akkor minden helyzetben meg tudod látni a jót. Az őrangyalod sok örömet jelez neked a Szeretet ünnepére, hogy minél többet tudj adni magadból azoknak, akiket igazán szeretsz.

Halak

Az őrangyalod kíséri minden léptedet, és mutatja neked az utat: csak hallgass az intuíciódra. Advent idején egy különleges jelet is küldd neked, ami nagyon boldoggá tesz majd.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605182_auto_resized.jpg
origo.hu

Emlékszik még Pongóra a Big Brotherből?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11610_resized.jpg?avcount=1675055709
origo.hu

A NATO készen áll a háborúra Oroszországgal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15607140_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Hú, az a popsi” – írták Bódi Sylvi friss fotójához, így reagált a modell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15607131_auto_resized.png
hirtv.hu

Az EU bizottság is fizetett a botrányban érintett civil szervezetnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605402_auto_resized.jpg
metropol.hu

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15606083_auto_resized.jpg
vg.hu

Az orvosok nem hajlandók ellátni a Wagner-zsoldosokat, de nem azért, amiért elsőre gondolnánk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11611_resized.jpg?avcount=1675055709
vg.hu

„Előbb lőlek agyon....” – üzente edzője Cristiano Ronaldónak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15607000_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Három fifikás trükk, amitől finomabb lesz a palacsinta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15606404_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt a határidő! 18750 forintos büntetést kapnak a magyar autósok, ha nem figyelnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15606713_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ilyen nincs: 60 embernek is 5 találatosa volt a lottón a hétvégén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605735_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hajba kaptak vele: Csalással vádolják Berki Mazsit

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/01/oo36c8rfeISbk2lAy6_TFBvNQ7F6xT6WrthhQc2XjEI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMThjMzc0MTNhYTRhZmE4ZmY3NmIzYTdlOTljNDlk.jpg
Ezo

Kínai szerelmi horoszkóp: ő lehet a lelki társad, talán már ma rátalálsz!

https://cdn.borsonline.hu/2023/01/ZHumlwxlkdl6aTr5Cws5NkSZt5_jf3dnBshYnmwEsbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I5ZjMwYzQxZmJjODRiOGQ4OTU2ZTk2MWY3OGYxMTdj.jpg
Ezotéria

Hold a Bakban: 3 csillagjegy törött szíve végre begyógyul