Sült libához, kacsához, marhához, de akár szűzérméhez vagy oldalashoz is remek kiegészítő a forró, aromás bormártás. Alig szükséges hozzá néhány összetevő, az eredmény mégis lenyűgöző. Tulajdonképpen bármilyen fehérborból elkészíthető, de aki igazán jó eredményt szeretne elérni, válassza a
tokaji aszút, vagy legalább az édes szamorodnit!
Az első lépésben a bort melegítsük forrásig, de ne forraljuk!
Egy nagyobb csészében a habtejszínben jól keverjünk el egy tojás sárgáját! Egy kevés vízben keverjünk el két evőkanál keményítőt, majd öntsük a tejszínhez! Jól keverjük össze, majd
folyamatos kavargatás közben öntsük a borhoz!
Sűrűsödésig főzzük, majd ízesítsük fehérborssal!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.