
Valószínűleg nincs ember a Földön, aki ne szeretné a palacsintát, persze a legtöbben frissen és puhán, omlósan szeretik tucatszámra megenni. Másnap már nem olyan népszerű, ezért a sokan ilyenkor már rakott palacsintát varázsolnak belőle, ha egyáltalán megéri a kisütött adag a másnapot.
Ám ha azt szeretnéd, hogy a palacsintád sokáig maradjon friss és puha, ezt a trükköd kövesd: ehhez nem is kell más mint két titkos hozzávaló!
A mindmegette.hu szerint, ha a palacsintatésztába egy kevés élesztőt és napraforgóolajat is teszel, sokkal puhább és tovább friss lesz a kisült finomság.
Kipróbáltuk, működik!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.