Ezotéria

Nem győzzük majd kapkodni a fejünket, ez vár ránk júliusban a bolygók szerint

Bors

Létrehozva: 2022.07.04.

A csillagállások azt mutatják, hogy nagyon sok változásra kell felkészülnünk júliusban.

Nem kizárt, hogy a július lesz a legnehezebb idén sok csillagjegy számára, hiszen annyira sok változást mutatnak a bolygóállások, hogy csak győzzük felfogni őket.

Az astronet.hu júliusi horoszkópja szerint az is lehetséges, hogy számos korábbi helyzet, ember tér vissza az életünkbe, vagy a megkezdett ügyek torpannak meg.

Kos júliusi horoszkóp

Uralkodód a Mars július elején belép a Bika jelébe, s innentől az anyagi helyzetedben váratsz javulást, változást. Érdemes megfontoltan és átgondoltan befektetni, illetve a meglévő a megtakarítások is komoly hasznot hozhatnak. Lehetséges, hogy ingatlant vásárolsz vagy eladsz, amely számodra mindenképpen értéknövelő és sikeres ügylet lehet. A hónap végén a Jupiter a jeledben fordul retrográdba, ezért várhatóan ezen a nyáron mindezt még nem tudod teljes mértékben végrehajtani.

Bika júliusi horoszkóp

A Mars a jeledbe lép július elején, s innentől minden eddiginél eltökéltebb leszel, hogy érvényesülhess a világban. Ez a bolygóállás ugyanakkor a szokásosnál vitatkozóbbá és türelmetlenebbé is tehet téged. Az olyan apróságok, amelyek általában nem zavarnának, most dühbe guríthatnak. Nem lesz egyszerű uralkodni az indulatokon. Mindazonáltal ez jó alkalom, hogy megmutasd tehetséged, és az önfejlesztésen dolgozz. A hónap második felében érdemes lenne szabadságra menned.

Ikrek júliusi horoszkóp

A Vénusz a jeledben jár, s továbbra is támogatja a kapcsolataidat. A Bak telihold az üzleti vállalkozást támogatja júliusban, amelyet még gyümölcsözőbbé fordíthatsz. A hónap végén pedig olyan régi segítőkkel, barátokkal találkozhatsz ismét, akik korábban már jelentős szerepet játszottak az életedben. Az sem zárható ki, hogy barátságból szövődik szerelem. Persze inkább csak akkor, ha még egyedülálló vagy és keresed a társadat.

Rák júliusi horoszkóp

A Bak telihold szerint ideje megtalálnod az egyensúlyt a saját és mások szükségletei között, azaz mindenképpen törekedj a kompromisszumokra, egyezségekre. Párkapcsolati próbákat is hozhat a július, de az is lehetséges, hogy kapcsolatba kerülsz egy különleges partnerrel. A Merkúr bolygónak köszönhetően könnyedén társalogsz és tárgyalsz, érdemes kihasználni a jó lehetőségeket, hogy tisztázhasd a korábbi nézeteltéréseket (ha voltak).

Oroszlán júliusi horoszkóp

Júliusban szabadság helyett te minden energiádat a karriered építésére fordítod. Kiemelkedsz a stratégiai gondolkodásban, így ezt az energiát hosszú távú tervekre, a jövőd építésére használhatod. Július végén az újhold a jegyedben támogat, hogy mindenféle értelemben új alapokra helyezd az életedet. Ekkor viszont már érdemes a nyaralásra is gondolni, olyan helyre utazhatsz, ahol már jártál korábban, és nagyon jól érezted magad.

https://cdn.borsonline.hu/2022/07/eyyCSkz6Y1rGdvoFh99or21pL5DkvQu7qml252eO62Q/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzllOWE5NzMwMGI5MDRjNWM4NDkyZmQzZTE1MzllYzk5.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Álmaid mondják meg, mit hoz a jövő: Eláruljuk, mit jelent, ha villámlással vagy napsütéssel álmodsz

Mit álmodtál? Esett vagy fújt? Napsütés volt vagy hóesés?

Szűz júliusi horoszkóp

Júliusban egészen biztosan a szabadságodat töltöd. Akár külföldre, akár belföldön utazol, teljesen ki tudsz kapcsolni és feltöltődve érkezel vissza a munkába. A Bak telihold váratlan szerelmi kapcsolat lehetőségét jelzi, rajtad múlik, hogyan élsz majd ezzel. Ha még keresed a partnered, ez a kapcsolat egészen biztosan a bizalmon alapul. A hónap vége felé lehetséges, hogy olyan pénzkereseti lehetőséget kapsz ismét, amellyel korábban már sikeres voltál.

Mérleg júliusi horoszkóp

Júliusban vélhetően a lelkeddel foglalkozol sokat. Fontos lehet az önelemzés, górcső alá veszed a saját viselkedésedet, a motivációidat, egyúttal hatalmas lehetőséged nyílik a szellemi fejlődésre. Nagyon pozitív időszak lehet ez a múltbéli traumák feloldására is. A Bak telihold segítségével a családi életet és a karriert hozhatod egyensúlyba. A hónap vége felé lehetséges, hogy valamilyen folyamatban lévő jogi ügylet akad meg, vagy későbbre halasztod.

Skorpió júliusi horoszkóp

Júliusban a Bika jelébe lép a Mars, s szenvedélyes, de viharos időszak kezdetét jelzi a párkapcsolatban. Mivel a szerelem és a gyűlölet gyakran ugyanannak az éremnek a két oldala, a veszekedéseket édes kibékülés követheti. Hogy ez jó vagy rossz, rajtad is múlik. Észre kell majd venned, hogy a párkapcsolati játszmák általában nem vezetnek megoldásra. Az Oroszlán újhold a hónap végén a karrieredben hozhat megújulást vagy új lehetőségeket.

Nyilas júliusi horoszkóp

Júliusban az egészségedre nagyon oda kell figyelned, ami azért nem lesz könnyű, mert a munkahelyeden nagyon sok feladat hárulhat rád. A sport tökéletes eszköz a stressz levezetésére, ezért jól tennéd, ha mindennap mozognál valamennyit. Az Oroszlán újholdnak köszönhetően a hónap végén utazhatsz, amire már nagyon vágysz. De mikor nem élveznéd az életet, ha nem a nyár kellős közepén. Nem igaz? Mindenképpen engedd meg magadnak!

Bak júliusi horoszkóp

Júliusban nagyon kreatív időszakot élhetsz meg. Engedd meg magadnak az önfeledt szórakozást, a vidámságot, nevess minél többet. Ha független vagy, könnyen lehet, hogy a nagy szerelmet épp most sodorja utadba a sors, vedd észre a lehetőséget, és élj vele! A Bak telihold ugyan feszültséget is hozhat a lelkedbe de a társkapcsolatok fontosságát emeli ki. Jó időszak a nyár közepe tehát arra, hogy a munka mellett az érzelmi életedre helyezd a hangsúlyt.

Vízöntő júliusi horoszkóp

Júliusban a magánélet és a család kerül fókuszba. Számolnod kell viszont azzal, hogy mindenki a saját igazához ragaszkodik, és nem lesz könnyű egyezséget kötni. Próbáld meg elkerülni az erőszakos taktikákat vagy fenyegetéseket. Lehet, hogy jól odamondogattok egymásnak, amiből csak még nagyobb viták kerekednek. Viszont kimondjátok, ami a lelketeket nyomja, s valójában hosszú távon ez előnyös lesz, úgyhogy tarts ki. A hónap végén az Oroszlán újhold segít, hogy tisztalappal induljatok…

Halak júliusi horoszkóp

Júliusban nagyon sok társasági eseményre kaphatsz meghívást. Ha még keresed a párodat, könnyen lehet, hogy az egyik ilyen alkalmon ismerkedtek meg. Uralkodó bolygód, a Neptunusz már retrográd, amelyet követ a másik, a Jupiter is a hónap végén. Könnyen lehet, hogy olyan emberek térnek vissza a múltadból, akik egykoron nagyon sokat jelentettek számodra. Testvéreiddel és/vagy a szomszédokkal nézeteltérések lehetnek.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161213_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27458_resized.jpg?avcount=1714118417
origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158179_auto_resized.png
hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27459_resized.jpg?avcount=1714118417
origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160173_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163996_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mindent elvesztettem, ő volt a társam” – félrediagnosztizálták a 28 éves, a 3 gyermekes édesanyát, belehalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött