A főzős műsorokból már jól tudjuk, hogy számos fogást feldobhatunk egy tökéletesen készült buggyantott tojással. A különlegesség nemcsak azért képezni nagyszerű részét egy ételnek, mert egyetlen tojásra van hozzá szükségünk, de a krémes belsejű finomság még meglehetősen dekoratív eleme is lehet a tányérnak.
A baj csak az, hogy még a gyakorlott szakácsokon is gyakran kifog.
Több módszer is létezik az elkészítésére, ám az örvényes és a merőkanalas eljárások izgalma helyett most hoztunk egy pofonegyszerűt, aminek segítségével mindenkinek garantáltan sikerül majd a tojásos különlegesség.
A művelethez egyetlen eszközre lesz szükséged, mégpedig a fiókodban is megtalálható folpackra.
Nincs más dolgod, mint egy darab fóliába beleütni a tojást, egy gondosan megcsomózott batyut készíteni belőle úgy, hogy ne maradjon benne levegő. Ezután tedd forró (de nem forrásban lévő) vízbe, majd 5 percig főzd. Ha elkészültél, tedd a tojásbatyud egy konyharuhára. Ha jól dolgoztál, ezzel a módszerrel a végeredmény közepe tökéletesen krémes lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.