Ezotéria

3 csillagjegy, akiknek jobb, ha nem kerülsz az útjába

Bors

Létrehozva: 2022.01.20.

Ha ők hárman boldogtalanok, akár még aljas szörnyetegekké is válhatnak. Jobb velük vigyázni!

Képünk illusztráció

Nem mindenki képes az élet nehézségein felülkerekedni, és valami jót kihozni belőle. Sőt, egyes csillagjegyek különösen nehéz esetek, még rosszindulatúvá is válhatnak.

A Kos agresszív hisztirohamokat produkál

Tudja magáról, hogy forrófejű és türelmetlen. De ha megkérdezik, semmiképpen nem jellemezné magát agresszívnak, vagy önteltnek. Pedig pontosan ez bukik ki belőle, ha nem csinálhatja úgy a dolgait, ahogy szeretné. Akkor hisztizik igazán, ha másoknak igaza van, vagy jobbak nála, ő pedig már elkönyvelte a sikert. Ilyenkor jobb esetben gyerekes, rosszabb esetben fenyegető és agresszív lesz a környezetével.

A szende Szűz néha szívtelenül gonosszá válik

Mindenben a tökéletességre törekszik, így a játszmákban is tökélyre fejleszti magát. Ha olyan helyzetbe sodorja a sors, hogy szükséges manipulálnia másokat, rendkívüli dörzsöltségről tesz szert. Nem egy született gonosztevő, de ha túl sok sérelem éri az élete során, egyre szívtelenebbül gázol át másokon. A kritikája maró gúny, nem zavarja, hogy megbánt vele másokat.

A Bak alattomosan támad

Türelmes és jóravaló, dolgos emberként ismerted meg. De ha nagyon fenyegetve érzi az egzisztenciáját – ami a legfontosabb neki –, sötét játszmákba is belemegy. Na nem törvénytelenül, csak hátulról jövő, aljas húzásokkal. Vetélytársait pletykákkal, rágalmakkal képes ellehetetleníteni, méghozzá olyan ügyesen, hogy képtelenek végül tisztázni magukat. Megnyerő külseje megtévesztő lehet, ha éppen egy ilyen Bakot sodor melléd az élet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek