Ezotéria

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb csalók, lelkiismeret-furdalás nélkül játszanak ki másokat

Bors

Létrehozva: 2022.01.11.

Jobb, ha távol tartod magad a lista élén álló jegyektől.

Képünk illusztráció

A csillagjegyek nem egyformák abban sem, hogy szeretnek-e emberekkel játszani, manipulálni másokat. Jobb, ha távol tartod magad azoktól, akik a lista élén állnak.

1 – Skorpió

Játékra született és szereti feszegetni az emberek érzelmi határait. Azok különös élvezetet jelentenek, akik nem túl könnyű célpontok, de előbb vagy utóbb őket is megtöri.

2 – Szűz

Ha akar valamit, azt komisz és manipulatív módon fogja kicsalni tőled. Először a közeledbe férkőzik, majd amikor már elnyerte a bizalmadat, akkor elveszi, ami neki kell és minden előjel nélkül eltűnik.

3 – Bak

A türelem a legnagyobb erőssége. Nagyon gondos szemmel figyel a részletekre és kiváló a projektek megalkotásában. Ha képes valamilyen szerepet magára ölteni, akkor azt probléma nélkül megteszi, főleg, ha később meg is úszhatja. Szereti kihasználni mások jóságát.

4 – Vízöntő

Érzelmileg fel van fegyverezve arra, hogy tönkretegyen bárkit hazugságokon és áruláson keresztül. Megtévesztő ígéreteket tesz, és hamis reménnyel kecsegtet, majd eláll a szavától. Képes arra, hogy az álmaidat egy pillanat alatt derékba törje.

5- Halak

Passzívak. Nagyszerű színészek és készek arra, hogy bárkit megtévesszenek azért, hogy elérhessék a céljukat. Ha kölcsönadsz egy Halaknak, akkor azt ajándéknak fogja venni. Jobb, ha ezt észben tartod, mert nála nincs pénz visszafizetési garancia.

6 – Ikrek

Nem szándékosan rosszak, egyszerűen csak azt akarják, ami másoknak is van, és nem szándékoznak maguk tenni érte. Ha Ikrekkel van dolgod, akkor tartsd észben, hogy két személyiség áll előtted, ezért nagyon ingatag és kiszámíthatatlan.

7 – Bika

Nagyon jó üzleti érzéke van és egyszerűen megszerzi azt, amit akar. Ezt gyakran úgy éri el, hogy másokkal játszik, megfélemlít és csal is, ha kell. Annyi a különbség, hogy ő őszinte lesz veled és elmondja, hogy semmit nem jelentesz neki.

8 – Kos

Egy Kosnak nem egyszerű másokkal játszadoznia, de ha biztos benne, hogy megúszhatja szárazon, akkor meg fogja tenni.

9 – Nyilas

Kevésbé csaló hajlamú jegy, aki csak akkor játszadozik, ha csapdában érzi magát és ezt mint utolsó lehetőséget használja ki. Bár róla elég könnyen meg lehet mondani, hogy vaj van a füle mögött. Elég csak a szemébe nézni.

10 – Oroszlán

Túl komoly ahhoz, hogy játsszon az emberekkel és még ha az ötlet maga szórakoztató is lenne számára, az értékrendszere nem fogja ezt engedi neki.

11 – Rák

Túlságosan szoros kapcsolata van az érzelmeivel és egyszerűen nem lenne képes másoknak ártani. Ez nem azt jelenti, hogy nem elég ravasz a megtévesztéshez, csupán nem szeret ilyen helyzetekbe belefolyni.

12 – Mérleg

Egy Mérleg inkább odaadná mindenét, semhogy egy embernek ártson. Az ilyesfajta játszadozás számára sosem tetszett és az a siker, amihez így jut valaki, neki szennyes. Nem is tudná véghez vinni, hiszen bocsánatért esedezne a játék közepén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek