Test és lélek

A pénteki telihold okoz feszültséget – ezt mutatják a csillagok a hétre

Bors

Létrehozva: 2021.11.16.

Egész héten pattanásig feszülhetünk, és még telihold is lesz pénteken. Ideje meditálni.

Forrás: Pixabay

November harmadik hete frusztráló lehet a bolygók jelzése szerint. Az Uránusz és a Mars bolygók szembenállása szerdán legalább olyan feszültségeket jelez, mint a pénteki Bika telihold. Szerencsére örömteli lehetőségekre is számíthatunk. A türelem, a megfontoltság ugyanakkor nagyon fontos lesz.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

November harmadik hetét a telihold határozza meg, amely ezúttal a pénzügyeket helyezi nálad a fókuszba. Okos döntés átszámolni a rendelkezésre álló jövedelmeket, de az is lehetséges, hogy te magad érzel erős vágyat, hogy mostantól még hatékonyabban kezeld a bevételeket. A heti horoszkóp szerint sikerül is változást elérned ezzel kapcsolatban. A Vénusz és a Mars jó alkalmat jelez a szerelemre, s ha aktuális nálad, érdekes kalandokban lehet most részed.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A Bika telihold új kezdetet jelent, amely nagyon személyes szinten érinti téged – legyen szó élményekről, érzésekről, külső eseményekről. Ez most az önállóság és a függőség harca lehet, a saját út követése mások ellenvetéseitől függetlenül. Ezen a héten erősebben érzed, hogy mások helyett a saját igényeidre figyelj elsősorban. Lesz valaki, aki a legféltettebb titkait tárja fel előtted. Tanácsaiddal sokat segíthetsz neki, de semmiképp se akard helyette megoldani a problémát.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Úgy tűnik, ideje lenne némi önvizsgálatot tartanod, szembe nézni, kezelni az elfojtott érzelmeket. Valamilyen számodra elfogadható terápiát is igénybe vehetsz ehhez. Nem a nagy energiák és a cselekvés ideje a mostani, hanem az álmoké, az inspirációé és a feltöltődésé. Legyél őszinte magadhoz és persze a párodhoz is. Partnered ugyanis örömmel teljesíti minden kívánságodat, ha szépen kéred tőle. Otthonról minden támogatást megkapsz most a terveidhez.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ritka az olyan hét, amikor semmiben nem találsz kivetni valót, elégedett vagy magaddal és a világgal is. Ez a mostani pontosan ilyen a horoszkóp szerint. A barátok különösen fontosak a számodra, sőt még az is lehetséges, hogy az egyik baráti kapcsolatból komoly szerelem szövődik. Magabiztos a fellépésed, s épp ezért könnyedén el tudod simítani a környezetedben dúló vitákat. Kifejezetten jót tesz az önbizalmadnak ez a fajta belső nyugalom.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A horoszkóp szerint új állást találhatsz mostanában, de az is lehetséges, hogy előléptetnek, kineveznek. A karrierügyek felpörögnek a héten, számítanod kell hirtelen irányváltásokra, csúcspontokra, de összeütközésekre is. Észre kell venned, annyira lekötnek a saját ambícióid, hogy a szeretteidről szinte teljesen megfeledkezel. Ne lepődj meg, ha ezt szóvá is teszik otthon…

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A kínálkozó kedvező helyzetet feltétlenül használd ki ezen a héten, még akkor is, ha előre nem lehet kiszámítani a várható eredményt. A bolygók ugyanis minden segítséget megadnak most neked az előrelépéshez. Általában akkor vagy magadhoz és a környezetedhez őszinte, amikor elveszíted a kontrollt, és nem csomagolod be a véleményedet gondosan. Most is így lesz ez, a hevességeddel, a szókimondással jócskán megleped a többieket.

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Mély átalakulás zajlik benned ezen a héten. Talán újra felméred, hogy mennyire érzed magad biztonságban anyagilag, de az is lehet, hogy befelé tekintesz és a belső erőforrásokat vizsgálod meg. Az is lehetséges, hogy valaki a környezetedben anyagi segítséget kér tőled. A szerelemben ugyanakkor inkább titkolózol, így próbálod leplezni a bizonytalanságodat. Egyelőre nem mered még elhinni, hogy valóban boldog lehetsz. Pedig ideje lenne végre átadni magad az érzésnek!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

A Skorpió jelében járó bolygók arra késztetnek, hogy erőteljesebben képviseld a saját igényeidet. Talán túl sok áldozatot vállaltál mostanság a szeretteidért. Itt az ideje, hogy vissza is kapj a sok jóból, amit adtál. Akikkel a héten ismerkedsz meg, nemcsak új színt hoznak az életedbe, hanem a gondolkodásodat, a világról alkotott elképzeléseidet is gyökeresen átformálhatják. Pénteken, telihold napján legyél visszafogott és kerüld a nézeteltéréseket.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Elég céltudatos és elszánt leszel egész héten ahhoz, hogy végigvidd a terveidet. Viszont ne lepődj meg, ha sikereiddel maga ellen hangolod a riválisokat… Az a veszély is fennáll a horoszkóp és a bolygók szerint, hogy túlvállalod magadat, pusztán a kaland kedvéért. Próbáld meg reálisan belőni, hogy mit és mennyit bírsz el, és mi az, ami már túlzott vállalás lenne. Tudnod kell bizonyos dolgokat nemet mondani…

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A harmadik novemberi héten a szerelem kerül a nálad a fókuszba. Igazad van, mostanában túlságosan is a munkádra koncentráltál, épp ezért ideje rendbe tenni a magánéletedet. Ha családos vagy, akkor most sok szép közös élményben lesz részetek, érdekes programokat szerveztek. Ha még keresed a partneredet, nagyon csábító kaland kelti fel az érdeklődésedet, s ebből a bimbózó kapcsolatból még bármi kialakulhat…

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A hangsúly az otthonodra, a családra kerül ezen a novemberi héten. A teliholdnak köszönhetően fontos felismerésed lehet arról, hogy mire is van szüksége, hogy valóban biztonságban és kényelmesen érezd magad. Az is lehetséges, hogy olyan esemény történik, ami még inkább megerősíti a családi kötelékeket. Ha pedig hosszadalmas lakásfelújításban vagy benne, akkor az végre megnyugtatóan befejeződhet.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Kicsit eleged van már mindenből, mert az elmúlt napokban túl sok feladat, intézni való gyűlt össze, és egyébként is mintha mindenki tőled várná a megváltást. Itt az ideje, hogy átadj a feladatokból a többieknek is. Ha családon, párkapcsolaton beül adódik ez a helyzet, könnyebb a dolgod, hiszen a szeretteid örömmel és szívesen segítenek neked. A munkahelyeden ugyanakkor már nehezebb tisztázni a problémát…

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174443_auto_resized.jpg
origo.hu

Listát írt a bőnyi késelő diák az osztálytársairól, akiket meg akart ölni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27625_resized.jpg?avcount=1714549511
origo.hu

Letartóztatták a bőnyi diáklányt, aki megkéselte osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175204_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175611_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173533_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Vigyázz, átverhetnek a mézédes magyar epret kínáló utcai árusok!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178094_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Magából kikelve próbálta tagadni Niedermüller és veje a tagadhatatlant + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27626_resized.jpg?avcount=1714549511
origo.hu

Itt a kemény orosz válasz Amerika újabb háborús lépésére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172625_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ezek Magyarország legszebb, mesebeli főúri kastélyai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714549511
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177683_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/HdPBLHxtNrhX-2sQVSBjjPNOMM2Lub_aEE7pGmavBK0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.jpg
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi