A kávé remek fogyókúrás ital, de csak akkor, ha nincs tele tejjel és cukorral. A 3 az 1-ben változatnak pedig inkább intsünk búcsút, ha diétázni szeretnénk!
A koffein annyira jó az emésztésnek, hogy nemcsak hatékonyabbá teszi azt, de a lipáz nevű zsírbontó emzin is gyorsabban termelődik tőle.
Az sem mindegy, mikor isszuk a kávét. Ha a szervezet normális működését vesszük alapul, 10 és 12, vagy 14 és 17 óra közt érdemes beiktatni egy rövid kávészünetet. Persze reggel is lehet inni, de legalább egy órát várjunk, hogy a szervezetünk is magához térjen.
De mikkel erősíthetjük a fogyasztó hatást?
Évezredek óta ismerik gyulladáscsökkentő hatását a rengeteg antioxidánsnak hála. Csökkenti a koleszterin- és a vércukorszintet. Azok, akik pedig az étrendjükbe is be tudták építeni a fahéjat, sokkal több zsírt vesztettek, mivel eltelít, és sok idő eltelik, mire újra éhesek leszünk.
Növényi zsiradék, ezért a szervezetnek nagy szüksége van rá. Azonnal adja az energiát a szervezetnek, nem raktározódik el. A kókuszolaj a kávéhoz hasonlóan felgyorsítja az emésztést, emellett jót tesz a pajzsmirigynek is. Arra figyeljünk, hogy olvasszuk fel, mielőtt a kávéba tennénk!
Van benne energia, de nem emelkedik meg tőle vészesen a vércukorszintünk, és később leszünk éhesek. A méz nagyon egészséges, hiszen rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ráadásul gombaölő és antibakteriális hatású is. Jót tesz a gyomornak, a csontoknak és erősíti az immunrendszert is.
(via)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.