Test és lélek

Akár a felnőttfilmekben: 4 csillagjegy, akik igazi pornósztárok a hálószobában – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.07.25.

A csillagok elárulják, kik rendelkeznek pornósztárokat megszégyenítő tehetséggel.

Forrás: Pexels

A pornónézés manapság egyáltalán nem tabutéma, sőt a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került felnőttfilmes színészek egy része már a közösségi médiában keresi kenyerét erotikus tartalmaival, így a dolog egyre szélesebb körben terjed.

A legtöbben mégis élőben szeretik megtapasztalni a gyönyört – akár pornófilmes vadsággal. Most megmutatjuk azokat a csillagjegyeket, akik személyiségjegyeiknek köszönhetően épp úgy képesek teljesíteni a hálószobában, mintha csak egy korhatáros filmben szerepelnének.

Kos

A Kos jelleme szerint egy igazi exhibicionista, amit nem rejt el a hálószobában sem. A meztelenkedés az ő asztala, így nem csoda, hogy elképesztően kreatív, ha szexre kerül sor.

Bika

Nem elég, hogy a Bika imádja a szexet, imádja azt gondolni, hogy ő a legszexibb élőlény az egész világon, és ezért tesz is. Tehetsége van hozzá, hogy a szexistent kihozza magából és partneréből egyaránt.

Ikrek

Talán épp a kettős személyisége tehet róla, hogy rendkívüli perverzió rejtőzik benne. Ezt szerencsére nem kürtöli világgá: titokzatos, óvatos, és ha eljön az ideje, kiderül, hogy földöntúli gyönyört képes okozni az ágyban.

Nyilas

Talán még kicsit túlzás is, amire a szexualitás terén képes letenni az asztalra, de ha tetszik, ha nem, ő egy született pornósztár. Csak arra vigyázz, nehogy könyörögni kelljen neki, hogy lassítson! A Nyilasnál nincsenek határok, ha szexről van szó.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek