Még egy ok, hogy ne habzsoljunk annyi csokit! Durva, mit okoz

Még egy ok, hogy ne habzsoljunk annyi csokit! Durva, mit okoz

csokoládé
PUBLIKÁLÁS: 2019. május 28. 16:00
Bors

A kínzó, lüktető fájdalom az emberek 10 százalékának nagyon is ismert, ugyanis ennyien szenvednek rendszeresen migréntől. Egyesek szerint a csokoládé, sajt, kávé, alkohol és az ázsiai ételekben lévő ízfokozó nátrium-glutamát is fokozza a tüneteket. A migréneseknek érdemes kerülni ezeket az ételeket, ugyanis nem tudni, hogy me­lyik hozza ki még inkább a lüktető fájdalmat. A stresszt is kerülje el, és figyelni kell arra is, hogy ne legyen kialvatlan. Ha már előjött a roham, akkor keressen egy sötét, csendes szobát, és próbálja meg ott átvészelni a tüneteket.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.