Test és lélek

Így lesnek be jövőjükbe a sztárok 

Bors

2018. december 31. hétfő 19:00

<p>Sokféle jövendölés létezik, amelyből próbáljuk megtudni, hogy mi vár ránk a jövőben. Noha sokan szkeptikusan állnak e témához, mégis legalább ennyien hisznek benne. Singh Viki, Soma, Koholák Alexa, és Reviczky Gábor őszintén beszél a Borsnak ezoterikus élményeiről. </p>

Soma Mama Gésa – Asszociációs kártya 

Életem első tarot-kártyáját 1996-ban kaptam Szepes Mária nénitől. Ezután hat éven át szinte mindennap olvastam a kártyák jelentését, húztam, kiraktam őket, beszereztem újakat és még újakat és azóta is újabbakat. Jelenleg az OH-kártya a kedvencem. Ez egy asszociációs kártyacsalád, a kártya azt jelenti, amire asszociálunk, így saját magunk mesterévé, ta­ní­tójává vá­lunk. Én ennek vagyok a híve, ezt tanítom.

Úgyhogy nem járok semmiféle jóshoz, és nem is fogok a jövőben sem. Zavaros, kiszolgáltatott dolog, ez nem azt jelenti, hogy nincsenek nagyszerű, nagy tudású jósok, de az, hogy kinek a szavára és mennyit adunk, igen nagy felelősségű döntés. Minden kérdésünkre ott van a válasz belül. Rengeteg technika van rá, hogy meghalljuk. Így lehetünk csak felelősségteljes felnőtt emberek, akik képesek a saját életüket élni.

Reviczky Gábor – Ősi pálmalevél 

Reviczky Gábor az indiai pálmalevelét kerestette ki, mert kíváncsi ember. Szerette volna tudni, mi áll benne, mire számíthat az életben. 

– Minden izgalmas, megfoghatatlan dolog érdekel. Ráadásul, ha ez rólam is szól, még jobban felcsigázza az érdeklődésemet. Miután megkaptam a levelet, bizony elcsodálkoztam azon, hogy a több ezer évvel ezelőtt leírtak mind-mind bekövetkeztek az életem során. Egy „jóslat” nem vált be, igaz, erről nem a pálmalevél tehet. Négy évvel ezelőtt beszavaztak a Nemzet Művészei sorába, de aztán mégis valaki más került a helyemre. Tehát a pálma nem tévedett… – mondta nemrégiben a Borsnak a művész, akinek sorslevelében az elmúlás is fel volt jegyezve.

– Pontosan le van írva, mikor jön el a vég. De, én bízom benne, hogy ez lesz a következő olyan tévedés, ami engem illet, ugyanis remélem, túlélem a halálom napját. Sok feladatom van még, szeretnék na­gyon hosszú ideig színész maradni – fűzte hozzá Reviczky Gábor, akit a jövendölés szerint hetvenkilenc éves korában ér utol a végzete. 

Singh Viki – Misztikus számok

Gyerekkorom óta foglalkoztat az ezotéria, ami nyilván az indiai származásomnak is köszönhető, hiszen keleten rendkívül nagy kultúrája van a spiritualitásnak. Édesapám egész életét a csillagok állása szerint élte. Az én életemben a számok bírnak rendkívül nagy jelentőséggel. A 11-es mindig egy jel a számomra, ami ha jó úton haladok, akkor így vagy úgy, de mindig megmutatkozik. A 16-os pedig sorsfordító jelentőséggel bír, ez általában akkor bukkan fel, ha valami jelentőségteljes változás előtt áll az életem.

Noha rendszeresen járok jósnőhöz, mégsem az ott elhangzottak szerint élem az életemet. Hét évvel ezelőtt például megjósolták, hogy noha a zenei pályán nagy sikereket fogok elérni, mégsem ez lesz az én utam. Ez elképzelhetetlen volt számomra, pedig így történt… Bár a muzsikálás mindig is örök szerelem marad, mégis komolyan elkezdtem érdeklődni a televíziós, a vágás, a fotózás után, úgy érzem, új értelmet nyert az életem. A jósnő szerint már csak egy gyermekáldás kellene a teljes boldogsághoz. Én is így gondolom! – mondta mosolyogva a TV2 sztárja.

Koholák Alexandra – Útmutató inga

A férjem, Balázs tisztán látó médium és spirituális életvezetés-ta­nács­adó. Korábban egyáltalán nem foglalkoztattak az efféle dolgok, ám ő olyan kapukat nyitott meg előttem, aminek létezéséről még csak nem is tudtam. Fontosabb döntések előtt rendszeresen kikérem a véleményét, ő pedig inga segítségével olyan utat mutat nekem, ami a javamat, a fejlődésemet és a boldogságomat szolgálja – mondja Koholák Alexa, aki az RTL Klubtól való távozását is a felsőbb erőkre bízta.

– Csatornaváltás előtt Balázs kiingázta nekem a jó döntést. Ezért is igazoltam át a TV2-höz! Szerencse vagy sem, eddig mindig minden döntésemnél bejött. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605694_auto_resized.jpg
origo.hu

Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15604781_auto_resized.jpg
life.hu

Arcpirítóan szexi fotót osztott meg Vasvári Vivien (18+)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605089_auto_resized.jpg
vg.hu

Wagner-csoport: „Elfoglaltuk!" – Ukrajna: „Visszavertük!”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605690_auto_resized.jpg
ripost.hu

Havi 28.500 forint nyugdíj: ennyit kap kézhez a Neoton egykori sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15603369_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kiderült kik állnak a debreceni akkumulátorgyár elleni tüntetések mögött + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15604754_auto_resized.jpg
travelo.hu

Igazi, autentikus olasz élményre vágysz? Idén Lombardiába érdemes utazni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15604658_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint rá akarta törni szomszédjára az ajtót egy férfi, lelőtték a rendőrök

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15603612_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Jacuzziból nézi Budapestet : Megmutatta egymilliárdos álomlakását a TV2 következő Nagy Ő-je – Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15606228_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Megrekedt lélek vagyok" - szívszaggató levelet írt, majd vonat elé lépett a modell szépségű lány Nagykőrösön

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Holtan találták meg a három hete eltűnt két tinilányt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/01/oo36c8rfeISbk2lAy6_TFBvNQ7F6xT6WrthhQc2XjEI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMThjMzc0MTNhYTRhZmE4ZmY3NmIzYTdlOTljNDlk.jpg
Ezo

Kínai szerelmi horoszkóp: ő lehet a lelki társad, talán már ma rátalálsz!

https://cdn.borsonline.hu/2023/01/ZHumlwxlkdl6aTr5Cws5NkSZt5_jf3dnBshYnmwEsbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I5ZjMwYzQxZmJjODRiOGQ4OTU2ZTk2MWY3OGYxMTdj.jpg
Ezotéria

Hold a Bakban: 3 csillagjegy törött szíve végre begyógyul