Test és lélek

Pasizás: Nem mindig a slusszkulcs a lényeg

Anry Soós Éva

2017. szeptember 28. csütörtök 13:00

<p>Makacsul tartja magát a férfiak körében az a tévhit, hogy ismerkedéskor a nők leginkább a pasi slusszkulcsára kíváncsiak. Pedig nem feltétlenül van ez így.</p>

Négy keréken érkezik a szerelem?

Vannak olyan nők, akik egyáltalán nem törődnek azzal, mivel furikázik a kiszemeltjük. De valóban vannak olyan hölgyek is, akiknél az autó döntő szerepet játszik. A csavar a dologban annyi, hogy nem mindig a luxusjárgány a nyerő, sőt van, akiket ez stílus kifejezetten taszít.

A kis autók sem vonzóak

Hazudnánk, ha azt mondanánk, a méret itt nem számít. A GQ magazin szerint annak, aki egy kicsi kocsit vezet, kevesebb az esélye, hogy flörtbe kezdjen vele egy nő a piros lámpánál. Szakértők azt mondják, a hölgyek a kisebb járgányokat nőies szimbólumnak tartják tudat alatt, és egy nagyobb, értékesebb autóval könnyebb őket lenyűgözni. 

Okos nők nem flörtölnek a lámpánál

Rossz hír az intelligens férfiaknak, hogy a magasabb IQ-val rendelkező nőknek csak tíz százaléka tudja elképzelni az ismerkedést a forgalmi dugóban. Szóval kisebb az esélyük, ha egy háromdiplomás feleséget szeretnének ezzel a módszerrel felszedni.

Van, akit a Ferrari sem indít be

Érdekes, de a fentiek ellenkezője is igaz bizonyos hölgyek körében. Az úgynevezett macsó márkák, mint a Porsche vagy a Ferrari gyanakvásra adnak okot, a nők azt gondolhatják, a pasi kompenzálni akar valamit és hát – mi tagadás – ez a gyanú legtöbbször a pilóta férfiasságára vonatkozik. De a megkérdezettek 21 százaléka azért nem bánná, ha egy ilyen csodajárgánnyal vinnék vacsorázni. 

Csodabogarak előnyben

Számtalan nő bukik a ritkaságokra, old timerekre, retró autókra, mert ezáltal azt feltételezi, hogy a pasi érdekes, izgalmas, kreatív személyiséggel rendelkezik, aki mellett nem lehet unatkozni. Csak nehogy kiderüljön, hogy a tulajdonos, annyira odáig van a járművéért, hogy az egész napot a garázsban tölti. 

Kalandorok kíméljenek!

Sokkal jobb eséllyel indulnak azok, akik reggelente egy terepjáróba ülnek be, és hétvégenként pedig kirándulni járnak. Viszont az ilyen típusnál fenn áll az a veszély, hogy gyakorta egyedül ül a volán mögé, és akár napokra eltűnik egy horgásztó nádasában vagy épp sziklát mászik, ki tudja, merre. 

A biztonság az igazi befutó

Hogy milyen autóval van a legtöbb esélye egy pasinak becsajozni? Eláruljuk! Egy biztonságot sugárzó, nagyobbacska családi autóval, ami nem árt, ha némi anyagi stabilitást is mutat. És még valami. Az autó belseje is sokat elárul a gazdájáról, így mielőtt randizni indul, jó, ha egy kicsit rendet rak. 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

metropol.hu

Ezt üzenték a szülőknek a mentősök, akik a 7 éves kisfiú életéért küzdöttek

she.life.hu

Fogva tartod a szívem - pedig már régen meguntál...

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

origo.hu

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Dacia

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

origo.hu

Koronavírusos, kórházba vitték Kunhalmi Ágnest