Magyarország - Lecsó
A lecsót eredetileg szalonnásan, vöröshagymásan, TV-paprikával és paradicsommal készítjük. Ám ahány ház, annyi szokás, van, aki tojást is üt rá, van, aki kolbásszal gazdagítja, egy biztos, mindenhogy tartalmas és szénhidrátmentes finomság. sőt a babos lecsó sem ismeretlen fogás itthon.
Olaszország - Peperonata
Az olasz konyha két legmeghatározóbb eleme a fokhagyma és a bazsalikom, így nem csoda, ha az olasz lecsóban mindkettő megtalálható. A peperonata olívaolajon dinsztelt vöröshagymával, zúzott fokhagymával, színes paprikákkal, friss, édes paradicsommal és jókora bazsalikomcsokorral készül.
Franciország - Ratatuille
A franciák is tudják, hogyan kell egy jó fogást elkészíteni. Az olasz lecsót továbbgondolva még padlizsánt és cukkinit is tesznek bele. Szórnak rá egy kis friss petrezselymet. Mondhatni tökéletesre fejlesztették a szénhidrátmentes egytálételt.
Szerbia - Dzsuvecs
A szerb dzsuvecs tulajdonképpen a magyar lecsó, csak padlizsán is kerül bele, és rizzsel gazdagítják hasonlóan hozzánk, Szerbiában is nagy rajongás övezi ezt az egyszerű, mégis tápláló ételt.
Törökország - Menemen
Törökországban a szalonnamentes lecsót készítik el, ami olyan mint a magyar, és tojással teszik még inkább tartalmassá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.