Test és lélek

Nem fogja elhinni, miről árulkodik, ha magzatpózban alszik

Bors

2015. november 9. hétfő 20:00

Összegömbölyödve, szétdobott karokkal vagy épp valamit átölelve alszik? Alvási pozíciónk árulkodik rólunk, nézzük melyik mit jelent.

Vannak, akik éjszaka sokat forgolódnak, mások pont abban a pozícióban ébrednek, ahogy lefeküdtek. Egy közös azonban van bennük, mindegyiküknek van kedvenc testhelyzete. Alvás közben kiderül a titok, a felvett testtartás elárul rólunk néhány dolgot.

HASON

Hason, széttárt karokkal: barátságos személyiség, szinte mindenkit magához ölelne és segítene rajta. Bátran rábízhatjuk titkainkat, nem fogja kifecsegni. Azonban könnyű megbántani, mert nagyon érzékeny személyiség.

ÁTÖLEL 

Átölel valamit: aki alvás közben is átölel valamit, a kedvenc plüssállatát, a takaró vagy a párna csücskét, az túlságosan is bízik másokban, még a teljesen idegen emberekben is. Nyitott személyiség, gyorsan ráhangolódik a másik hangulatára, de sok szeretetre és megerősítésre van szüksége.

HÁTON

Háton, szétvetett karokkal: élvezi az életét és kihasználja a lehetőségeket. Bízik magában, mindig győzni akar. Ha a karjai gyakran kerülnek magasabbra, a feje fölé, akkor jellemző rá, hogy hajszolja a sikereket, mindig arra törekszik, hogy elérje a maximumot. 

DESZKA

Deszka pozíció: a hátán alszik, maga mellé kinyújtott karral és egyenes lábakkal. Ez arra utal, hogy ez a személy nagyon csendes, visszahúzódó személyiség. A távolból figyeli az eseményeket és csak akkor szól bele valamibe, ha rendet akar tenni, vagy valaki meg akar védeni.

OLDALÁN

Oldalán: a teljesen egyenes vonalban, kinyújtott lábakkal alvó ember nyugodt és gyakran bizakodó személyiség. Még a kellemetlen eseményekben is megtalálja a jót és igyekszik azt a saját javára fordítani. Időnként kissé tolakodó lehet a viselkedése.

MAGZAT

Magzat póz: az alszik összegömbölyödve, a térdét felhúzva az oldalán, aki gyakran bizonytalan nap közben, sokkal több törődésre, odafigyelésre és szeretetre lenne szüksége, mint amit kap. Igyekszik kerülni a vitákat, zárkózott természetű. Aki még a párnát is magához öleli közben, az feltehetően nemrég szakított valakivel, vagy nagyobb csalódás érte.

OLDALT HASON

Oldalt, de kicsit a hasán: két lábbal jár a földön, aki úgy alszik az oldalán, hogy közben kissé hasra is fordul. Nem könnyű becsapni, mindig észnél van. Nem veszi túl komolyan az életet, így könnyebben átlép az akadályokon is. Szereti a könnyen megszerezhető örömöket.

HASON LÁB

Hason fekszik, lábát felhúzza: önközpontú, szereti, ha körülötte forog a világ. Elvárja másoktól a figyelmet, és gyakran meg is kapja, mert megvan hozzá az önbizalma és a határozottsága. Könnyen megsértődik, ha valaki nem veszi komolyan. 

KERESZTBEN

Keresztben az ágyon: megfordul, kitúrja a mellette fekvőt, gyakran még a takarót is lehúzza a másikról. Gyakran úgy ébred, hogy teljesen megfordult az ágyon - aki így alszik, az nap közben gyakran zaklatott, nem éri utol magát és néha elég vad elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Csuti őszinte vallomása: „Védeni szeretném a volt feleségemet”

ripost.hu

Kulcsár Edina új párja nem mondott igazat? Kínos dologra derült fény

life.hu

"Milyen rúzst használsz, Norbika?" - Támadják a kommentelők Schobert Norbit: fotó

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

szon.hu

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

origo.hu

Hatalmas robbanás lesz az űrben idén

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Mi a montenegrói válogatott titka? A játékosok mentális ereje”

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence

origo.hu

Gyakolatilag lehülyézte Karácsony Gergely a Political Capitalt, de kiderült, fogalma sincs, miről beszél