Test és lélek

Heti horoszkóp: győz a kalandvágyunk ezen a héten

Bors

2015. július 20. hétfő 18:00

Sokan most jutnak arra az elhatározásra, hogy mégis megteszik azt, amiről eddig csak álmodoztak, vagy éppen tartottak. Legyen az egy új recept elkészítése, egy őszinte beszélgetés, vagy akár egy nagyobb utazás. Demeter Mónika írta le, mire számíthatunk.

KOS:

PÉNZ: ahol jutalomosztás esedékes, a főnök tolla most vastagabban fog. Egy előnyös üzletet, vagy megállapodást is köthet. Egy baráti kölcsön megadására is módja nyílhat.
MUNKA: sikerre és elismerésre számíthat. Néhányan most kezdenek új irányt, ami hosszú távon is előnyösnek ígérkezik. Lesz, aki egy saját céget alapít.
ÉRZELMI ÉLET: már nem kell sokat várni, hisz itt a szerelem, aminek kialakulására a hét végén számíthat leginkább. Ám néhány együttélésben bombaként robbanhat egy komoly konfliktus.
HOLDHOROSZKÓP: a munka, a társkapcsolat, és a más révén szerzett nagyobb anyagi haszon területein keresztül járja be útját a Hold. 

BIKA:

PÉNZ: a hét első felében érkezhet bevétele. Ám a nagyobb adásvételektől érdemes tartózkodni! A banki és hitelügyekben is fordulatra van kilátás.
MUNKA: néhányan már túlestek az első sokkon, miszerint átszerveznek, de még a fényszög aktív, így újra érheti meglepetés. A cégüket üzemeltetőknek új vevői jelentkezhetnek.
ÉRZELMI ÉLET: egy bizsergető kapcsolatra esélyes, mely a hivatásához is köthető. Ám némelyik együttélésben komoly konfliktusok adódhatnak, ami egy-egy esetben szakítással is végződhet.
HOLDHOROSZKÓP: a vállalkozás, a munkahely és a társkapcsolat lehet jelentős ezen a héten. Ezeken a területeken tehet a legtöbbet önmagáért.

IKREK:

PÉNZ: a hét második felében egy váratlan kiadása keletkezhet, ami jó esetben szimplán csak a nyaralás költsége. Viszont ezt megelőzően a hét közepén egy adásvétele sikeres lehet.
MUNKA: több munkáltató jelentett be átszervezést, de még mindig robbanhat a bomba, és pénteken szembesülhet ezzel a ténnyel. A vállalkozókra csendesebb időszak vár.
ÉRZELMI ÉLET: új szerelem a héten nincs kinézőben, viszont a meglévőkben egy összeköltözésre lehet számítani. A családok többségéhez is béke költözik.
HOLDHOROSZKÓP: az otthon, a gyermekek, és a munka területén állomásozik az éji világító. Így ezekre a területekre érdemes fókuszálni.

RÁK: 

PÉNZ: két helyről is bevételt remélhet, melyre a hét első felében számíthat. Ám aki vállalkozásából vár egy nagyobb összeget, az késhet.
MUNKA: nézeteltérése lehet valamelyik felettesével, és egy kisebb összevonás sem kizárt. A hivatás és a családi kötelezettségek között konfliktus feszül, amit pénteken érezhet.
ÉRZELMI ÉLET: minden esélye megvan, hogy új kapcsolat szülessen, és még a párban élők fejében is megfordulhat az új szerelem utáni vágy. Ám néhány együttélésbe békétlenség költözhet.
HOLDHOROSZKÓP: a rokonok, a család és a gyermekek lehetnek a legfontosabbak ezen a héten, mivel ezeket a területeket öleli fel égi útjával a Hold.

Csuja Imre: komikus formát adok az indulatnak

Egyszer készítettek egy személyre szóló horoszkópot, de csak arra emlékszem, hogy volt benne valami rossz hír, amit a készítője nem akart nekem elárulni, de azt hiszem, az teljesült – mondta Csuja Imre.

– Mint Rák jegyű, jó pályát választottam. Érzelmileg erősen hatnak rám a külvilág dolgai. Alapvetően romantikus beállítottságú vagyok. Szeretem az idősebb emberek és kollégák elbeszéléseit hallgatni a régmúltról. A családi körben tervezgetjük a jövőt, és igyekszünk jó irányba terelgetni a dolgokat. Harminc éve vagyok házas. A gyerekek most már elköltöztek, de amikor lehet, együtt vagyunk. Van egy két- és hatéves unokám, és várjuk a harmadikat is. A gyerekkorom is ilyen összetartó, családias légkörben telt.

Azt hiszem, a jóisten azért rak a vállamra nagy terheket, mert látja, hogy bírom, hogy nem hagyom a félelmet eluralkodni magamon, ha baj van, és jól kijövök a nehéz helyzetekből. Figyelem az embereket az utcán. Keresem a különleges figurákat. Empatikus vagyok, mert a Rákok ilyen érzékenyek. Az elbotlónak elkapom a karját, hogy ne essen el. Kötődöm a hazámhoz. Sokszor és sokfelé jártam a világban nyaralni és a színházzal is, de sehol sem akartam ott maradni. Kivéve Toscanát, de oda születni kell. Az indulataimat jól kordában tartom, és igyekszem komikus formát adni neki. Vigyázok, hogy ne sértsek meg senkit.

OROSZLÁN:

PÉNZ: új és kedvező irányt vehet anyagi élete. Egy jelentősebb összeg érkezhet pluszként. Elképzelhető, hogy egyik barátja adja vissza tartozását, akit jóindulatúan kisegített.
MUNKA: egy új feladat, és ehhez segítségként egy új kolléga is érkezhet munkahelyére. Többen úgy gondolják, hogy a vállalkozás az egyetlen járható út, aki pedig már vezeti, új megrendelés várható.
ÉRZELMI ÉLET: a héten is sanszos, hogy kapcsolatot alakítson ki, ha ez a napokban nem történt volna meg. Ám a régebbi kapcsolatokban átrendeződések lehetnek.
HOLDHOROSZKÓP: a pénz, az üzleti és hivatalos ügyek, majd a család és otthon területén tartózkodik a Hold.

SZŰZ:

PÉNZ: fejtörést okozhat hitele egy elmaradás miatt, és az a veszély fenyegetheti, hogy esetleg felmondhatják. Szerencsés esetben találhat valakit, aki átsegíti nehézségein.
MUNKA: sokan most váltanak, vagy épp keresni szándékoznak. Lesz, akinek ez egy új és magasabb pozíciót is jelent. Néhány munkahely pedig összevonásokat végez.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmespárok egy összeköltözést vehetnek fontolóra. A függetlenek pedig esélyt kapnak egy új kapcsolatra, aminek a kulcsa a társasági élet.
HOLDHOROSZKÓP: a személyes énjéért, a pénzügyekért, a hivatalos elintéznivalókért és az otthonáért tehet a legtöbbet a héten a Hold üzenete szerint.

MÉRLEG:

PÉNZ: a hét közepén két forrásból is bevétele keletkezhet, ám ezt a hétvégén egy jelentősebb és váratlan kiadás megkurtíthatja. Egy ígért munkahelyi plusz is meghiúsulhat.
MUNKA: nagy a túlterheltség, és ahol átszervezés van kilátásban, már lehet tapasztalni a változásokat. Ez kétesélyes, mivel lesz, akit előnyösebb helyzetbe hoz, de néhányan inkább továbbállnak.
ÉRZELMI ÉLET: a működő szerelmekben gyakoriak az egybekelések, sokan kézfogójukra készülnek. Ám a régi és kiégett házasságok döntés és válaszút elé kerülhetnek.
HOLDHOROSZKÓP: a héten a pihenésért, az önmagával való törődésért, majd az anyagi életéért a legelőnyösebb tenni.

SKORPIÓ: 

PÉNZ: aki munkájának elmaradt ellenértékét várja, az most késhet egy keveset. Lesz, akinek egy jelentősebb összegtől kell megválnia, valamilyen tartozás befizetése miatt.
MUNKA: aki nem szabadságát tölti, túlterhelésre készülhet, ami leginkább a hétvégén érezteti hatását. A vállalkozóknak több érdeklődője érkezik.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek közül néhányan egy váratlan elhatározásból összeköltöznek. A már együtt élők vagy házasok sorsa, pedig az általuk meghozott döntésükön múlik.
HOLDHOROSZKÓP: a kikapcsolás, a barátok, majd a jól megérdemelt elvonultság, végül a személyes én területeit járja be a Hold.

NYILAS: 

PÉNZ: a hét elején bevételek várhatók. Ha valaki eladni szeretne, azt szerencsésebb lenne egy későbbi időpontra elnapolni, mert így csak a másik fél járna jól.
MUNKA: munkahelyén egy nyugalmasabb időszak várható. Ám a vállalkozások némelyikére egy nagyobb megpróbáltatás vár, mivel egyik nagyobb megrendelőjüket veszíthetik el.
ÉRZELMI ÉLET: több szerelmi kapcsolatnak komoly megpróbáltatást kell kiállnia, ami nem egy esetben a szétváláshoz is vezethet. Szerencsére a családok nagy többségében harmónia uralkodik.
HOLDHOROSZKÓP: a hivatást a jóindulatú patrónusok, majd a barátok és a kikapcsolódás követi, végül pedig a megérdemelt pihenés.

BAK:

PÉNZ: szerencsés esetben jelentős pénzforgalomra lehet számítani, így egy nagyobb összeg is összejöhet. Ám előfordulhat az is, hogy valamely rendszeres bevételétől esik el.
MUNKA: aki épp állásra vadászik, legyen résen. Mert egy kedvezőt találhat. A vállalkozók egy nyugalmasabb periódust várhatnak, viszont kintlévőségük egy része megérkezhet.
ÉRZELMI ÉLET: a társtalanok új ismeretségre számíthatnak, mely egy nagyobb rendezvényen, vagy egy utazáson érkezhet. Ám néhány házasságra próbatétel vár.
HOLDHOROSZKÓP: a tanulmányok területéről a karrier felé vándorol a Hold, majd a kikapcsolódás és a társas kapcsolatok területén zárja útját. 

VÍZÖNTŐ:

PÉNZ: nagyobb pénzmozgás nincs kilátásban, bár a hét első felében két kisebb elmaradt pénze megérkezhet. Az adásvételeteket érdemes átütemezni egy másik időpontra.
MUNKA: néhány munkahelyre új főnököt neveznek ki, de személye nem arat osztatlan sikert. Így néhányan új állást keresnek. A vállalkozók több érdeklődőt várhatnak.
ÉRZELMI ÉLET: a még társtalanok a hét második felében számíthatnak egy új ismeretségre, ami igen romantikus körülmények között szövődhet. Néhány családhoz rokonok érkeznek.
HOLDHOROSZKÓP: a más pénze, a nagyobb anyagi haszon területén kezd a Hold, majd az utazások területén át, a hivatás területét veszi célba. 

HALAK:

PÉNZ: egy jelentősebb kiadása keletkezhet, gyermekére vagy vállalkozására, esetleg mindkettőre. Ám, ha valamit elmulasztott befizetni, pénteken bírsággal sújthatják.
MUNKA: sok munkaadónál még tart az átalakítás. Lesz, akit felkérnek egy magasabb pozícióra, de közülük néhányan ezt komoly teherként és nem kihívásként élik meg.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosoknak két lehetőségük is adódhat, ám ez nem az életre szóló kapcsolatok ideje. Akik még szeretik egymást, de szakítottak, most kibékülhetnek.
HOLDHOROSZKÓP: a partnerkapcsolatra majd a banki és hitelügyekre, valamint a nagyobb és távolabbi utazásokra hat a Hold, útján való áthaladásával. 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

ripost.hu

Zacher Gábor kitálalt, így hat az omikron az oltottakra

travelo.hu

Tudja, miért van tele tuskókkal a Tisza-tó?

magyarnemzet.hu

A déli határzár hatékonyságát méltatta az amerikai sztárújságíró

boon.hu

A harmadik oltás után korlátlan ideig érvényes lesz az igazolvány

origo.hu

Már az újszülöttek is érzékelik a társas viszonyokat

nemzetisport.hu

MTK: közleményben indokolják, miért nem járultak hozzá a halasztáshoz

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt