Hozzávalók 10 adaghoz: 25 dkg zabpehely ledarálva • 12 dkg vaj • 25 dkg félzsíros túró • 1 teáskanálnyi só.
Liszt-, illetve zabkészítmény-érzékenyeknek nem javasolt a fogyasztása.
Elkészítés: Az anyagokat robotgéppel alaposan összekeverjük. Szilikonos nyújtólapon kisodorjuk ujjnyi vastagságúra. Késsel téglalapokra osztjuk, és pogácsákat szaggatunk belőle, aztán 180 fokos sütőben a szilikonlapon megsütjük.
A könyv megvásárolható: a www.bookline.hu webáruházban, a nagyobb TESCO áruházakban, a www.konyvtunder.hu webáruházban, a LIBRI könyvesboltokban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.